На 84-му році в Російській Федерації помер легендарний творець системи виживання і рукопашного бою Олексій Кадочніков.

Про це стало відомо завдяки повідомленням у Facebook його колеги Олександра Церюты. У даний момент причини смерті не уточнюються.

"Сьогодні 13 квітня 2019 року о 15:45 у віці 83 років пішов з життя Олексій Олексійович Кадочніков. Царство небесне і вічна пам'ять Легенді, творцеві Системи Виживання Кадочнікова, офіцера радянської армії, Вчителю і Людині з великої літери!" - йдеться в повідомленні.

Олексій Кадочніков був автором книг і навчальних фільмів, присвячених рукопашного бою. Його методиці ведення бою було присвячено декілька документальних фільмів Міністерства оборони СРСР. Він був нагороджений орденом Пошани, а також подякою "За зразкове виконання військового обов'язку та самовіддане служіння Вітчизні".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Олексій Кадочніков

Починаючи з 1962 року він займався підготовкою фахівців для спецпідрозділів силових структур і офіцерських кадрів у військових училищах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в четвер, 11 квітня, зупинилося серце режисера документального та науково-популярного кіно Сергія Страхова. Він помер у віці 82 років, йдеться на сайті Союзу кінематографістів РФ.

"Одинадцятого квітня на 83-му році життя не стало нашого друга і колеги, члена Спілки кінематографістів Росії, режисера документального та науково-популярного кіно, заслуженого діяча мистецтв Грузії Сергія Олексійовича Страхова", - зазначають у Спілці кінематографістів.

Нагадаємо, помер легендарний український співак, його голос причаровував мільйони.

Як повідомляв Знай.uа померла легенда радянського кіно: разом з ним пішла ціла епоха.

Також Знай.uа писав, пішов з життя культовий радянський актор: цілі покоління виросли на його фільмах.