У мережі з'явився несамовитий ролик, який нагадав українцям, як починалася окупація росіянами східної України і війна на Донбасі.

Відповідне відео опублікували в співтоваристві "Повернися живим" у Facebook.

Операція Об'єднаних Сил (ООС)
Операція Об'єднаних Сил (ООС)

"У цей день п'ять років тому ми опинилися в іншій реальності. 14 квітня 2014 року в Україні офіційно оголосили про початок антитерористичної операції. Колони військової техніки з українськими прапорами виїхали на схід, де вже панували терористи. Потім були запеклі бої, гіркі втрати , "котли", відвойовані території - страшні і важкі для нас п'ять років". йдеться в повідомленні

Як в Україні починалася АТО

У цей день п’ять років тому ми опинилися в іншій реальності. 14 квітня 2014 року в Україні офіційно оголосили про початок антитерористичної операції. Колони військової техніки з українськими прапорами виїхали на схід, де вже панували терористи. Потім були запеклі бої, гіркі втрати, «котли», відвойовані території – страшні та важкі для нас п’ять років. «Повернись живим» пригадав, як в Україні починалася війна, яку навесні 2014-го називали АТО. Минуло п’ять років, а війна триває. І ми будемо боротися, допоки останній окупант не покине українську землю. Для цього допомагаємо своїй армії: http://clc.to/4Zlwxg Відео: Денис Иванов Фонд «Повернись живим»

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
Geplaatst door Повернись живим op Zaterdag 13 april 2019

Нагадаємо, жителі окупованого Донбасу панікують через невідому військову колону, про що стало відомо з повідомлення в соціальних мережах. Як стало відомо, подібний інцидент стався в окупованому Луганську, де місцеві жителі побачили десятки невідомих фур, в тому числі військові "Урали".

За інформацією користувача під ніком "Оператор РЛС", яку він опублікував на своїй сторінці в Twitter, колона була помічена на одному з блокпостів російсько-окупаційних військ з Луганська в Лутугине. Він написав: "Луганськ у 16:10 за київським часом біля блокпоста на Розкішному за напрямом з Луганська в Лутугине на узбіччі колоною стояло 17 фур без державних номерів. 16:22 МСК — "район 3-го км" — три бортових відкритих військових «Уралу» з особовим складом в бік виїзду з міста.

Операція Об'єднаних Сил (ООС)
Операція Об'єднаних Сил (ООС)

Як повідомляв портал "Знай.uа": путінські бойовики невтомно обстрілюють позиції українських військових на тимчасово окупованій території Донбасу, причому без відповіді їх обстріл не залишаються. 12 квітня вдалося знищити двох бойовиків і поранити трьох.

Тако "жЗнай.uа" писав, що проросійські активісти, очолювані російськими кадровими військовими, рівно п'ять років тому, 12 квітня 2014 року в 9 ранку захопили будівлю райвідділу міліції в Слов'янську Донецької області.