Кандидат у президенти Володимир Зеленський та інші учасники студії "95 Квртал" записали відеозвернення до українських військовослужбовців. У ньому вони подякували бійцям за мужність і висловили свою підтримку.

"Ви для мене і для кожного українця справжні герої. Не з фільмів і не з книжок, а справжні герої, які боролися за свободу і демократію в Україні", - заявив Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

У ролику також перераховуються розташування в зоні ООС, де виступали артисти Кварталу. Коміки показали подарунки, які отримали від військовослужбовців.

"Спасибі тим, хто оберігає Україну, як на фронті, так і в тилу. Спасибі за підтримку. Я вас не підведу. Бережіть себе", — підсумував Зеленський.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Дякую всім, хто боронить Україну - як на фронті, так і в тилу. Я вас не підведу!

Geplaatst door Владимир Зеленский op Dinsdag 9 april 2019

Раніше повідомлялося, у команді кандидата в президенти, відомого українського коміка Володимира Зеленського заявили, що біля одного з офісів партії плануються провокації. Так, у столичних вищих навчальних закладах досить активно набирають студентів для участі в сумнівній акції і пропонують за це матеріальну винагороду.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Telegram-каналу "Команда Зеленського".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Ми розуміємо, чому погоджуються на такі провокаційні дії. На жаль, ситуація в країні склалася така, що студентам треба шукати будь-які можливості, щоб додатково заробити гроші на життя. Один із співробітників нашого контакт-центру отримав запрошення на цю акцію в Telegram-каналі, так ми дізналися всі подробиці. Дивіться, як працює ця схема в нашому відео", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, фінансовий експерт спрогнозував перші економічні кроки Володимира Зеленського у разі перемоги на виборах президента.

Раніше Знай.uа повідомляв, опитування показало переможця другого туру виборів президента в Україні.

Також Знай.uа писав, Порошенко висунув нові умови Зеленському, а українцям влаштували "податковий терор".