Український політв'язень Володимир Балух написав листа з колонії в місті Торжок. Лист оприлюднила активістка Тетяна Лазда на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Коли зовсім опускають руки і хочеться кричати " та провались все пропадом", ось такі листи заставляють зібрати себе до купи, плюнути на всяку промосковську українську( і не тільки) нейтральну культурну нечисть , і знову стояти з "табличками" в пікетах ось за них....і підтримувати, і допомагати Україні. Дякую тим, небагатьом, хто думає так само. ПС лист з колонії від В.Балуха, Торжок", - написала у дописі активістка.

У листі Балух подякував всім небайдужим, які беруть участь у його долі і підтримують.

"Окремо дозвольте подякувати Вам і всім, хто зображений на фото разом з вами за українську душу, безсмертя якої, сподіваюся, вже не потребує доказів", - написав Балух.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

У своєму листі він також написав, що через події, які з ним зараз відбуваються, "немає надій, що моя мрія побувати у Прибалтиці, здійсниться". Однак за запрошення щиро подякував.

"Зараз головне, щоб Україна вистояла, а отже і перемогла. Нехай Бог допомагає Вам і оберігає", - завершив лист Балух.

Допис коментують користувачі: "Дякуємо Вам, - друзі з Латвії,- за підтримку, ув'язненому російською владою Володимиру Балуху, за те, що ви доносите до небайдужих сердець заклик про допомогу! Для Володимра важливо знати, що про нього пам'ятають і борються за його свободу", "Я теж дуже дякую Тетяно, від всіх матерів за підтримку наших рідних-бранців путіна. Це дуже надихає боротись чекати і жити ,бо багато навіть" друзів" забувають,бо це не їхня біда. Оставатись сам на сам це невиносимо жити з раною яка кровить бо не можно нічим допомогти своїй дитині яку запроторили в тюрму безвинного".

Нагадаємо, нюанси "азовських санкцій" розкрив експерт.

Як повідомляв "Знай.ua", кримчани усвідомили помилку через 5 років окупації.

Також "Знай.ua" писав, що у політв'язня Павла Гриба виявили страшну хворобу: до слабоумства – один крок.