Відомий телеведучий Сергій Притула закликав українців прийти проголосувати у другому турі президентських виборів, а також розповів цікаву історію про бійців АТО. Про це шоумен написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Вчора після концерту в Ізяславі підійшли хлопці, які служили в 8 полку спецназу в 14-16 роках і повернули "боржок";). У лютому 2015 я приїжджав до них на Луганщину з черговою партією допомоги. Одному з бійців сподобалася моя футболка з зображенням Кузьми (музиканти Скрябіна подарували у день, коли ховали Андрія). Попросив подарувати. Ну я в прямому сенсі цього слова солдату останню футболку віддав;), далі катався в пайті на голе тіло", - заявив Притула.

На цьому історія не закінчилася. Пізніше з'ясувалося, що українські військові не забули доброти Сергія і вручили йому футболку з написом "Ізяслав".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Також він попросив усіх прийти на виборчі дільниці 21 квітня, щоб проголосувати.

Майже 10 днів не заходив у ФБ. Той треш, який робиться у соцмережах вже не просто викликає відразу, а якісь приступи...

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Zondag 14 april 2019

Нагадаємо, що Сергій Притула емоційно заступився у своєму Facebook за актрису Ірму Вітовську, яка отримала шквал критики.

Як повідомляв портал Знай.иа, Сергій Притула пролив світло на його сварку з ведучою Ольгою Фреймут. Останнім часом публіка помітила, що колись нерозлучні друзі Оля і Сергій більше не спілкуються.

Також портал Знай.иа писав, що співачка Оля Цибульська відверто висловилася про шоумена Сергія Притулу, зокрема - про те, як він поводився на Національному відборі на Євробачення - 2019. Відомо, що скандальний ведучий допускав досить відверті і грубі жарти, які викликали суворий резонанс.