У мережі з'явилася інформація про те, що в будівлі херсонської міської друкарні сталася пожежа, після чого на місце події негайно прибули співробітники ДСНС. Всіх людей евакуюють з приміщень, відбувається поступова ліквідація загоряння, а також з'ясовуються подробиці події. Озвучувалася і ймовірна причина пожежі - замикання проводки.

Місце події

Через деякий час опублікували уточнення - займання сталося в сусідньому приміщенні з друкарнею, на другому поверсі. В даний час на місці події працює кілька пожежних машин, при цьому рух транспорту по вулиці Університетській через задимлення значно ускладнене. Трохи згодом полум'я перекинулося і на перший поверх.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Місце події

Співробітники ДСНС були змушені перекрити рух по вулиці Університетській та пустити весь накопичений транспорт в об'їзд. Крім того, на місце події прибули екіпажі патрульної поліції.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в окупованому Первомайську Луганської області стався потужний вибух. Імовірно, у путінських головорізів вибухнув боєкомплект. В мережі пишуть: "Вибух був настільки сильний, і заграва була настільки яскравою, що дуже добре було чути і відмінно проглядалося з позицій ВСУ, розташованих на відстані 10-13 км".

Як повідомляв портал "Знай.uа": в місті на Харківщині вогонь знищив храм Московського патріархату, оскільки пожежники не змогли його загасити. Разом з тим, місцеві жителі переконані, що інцидент з храмом Миколи Чудотворця, який належав до Московського патріархату, є "знаком".

Також "Знай.uа" писав, що в центрі Києва біля Національної філармонії України невідомий чоловік у балаклаві підпалив дві машини. Правоохоронці розповіли: "За словами свідків, до транспортного засобу підбіг невідомий у балаклаві, який був одягнений у світлу куртку і джинси. Чоловік кинув запалювальну суміш в один з припаркованих автомобілів. В результаті вогнем пошкоджено дві машини. В результаті події ніхто не постраждав".