Оперативний штаб з усіма підрозділами МВС переходить на посилений варіант роботи, починаючи з 16 квітня. Причина цього – другий тур голосування на президентських виборах, про що повідомляє Хвиля.

Прес-служба радника міністра внутрішніх справ Володимира Філенка повідомила: "З завтрашнього дня оперативний штаб під керівництвом першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового переходить на посилений варіант служби. Відповідно, на посилений режим роботи переходять усі структурні підрозділи, координаційні штаби, в кожному регіоні також переходять на посилений варіант несення служби. У нас достатньо сил для того, щоб забезпечити громадський порядок і в день голосування, і до дня голосування".

Поліція

Крім того, повідомляється, що правоохоронці забезпечать цілодобову охорону дільничних виборчих комісій. У поліції зазначили: "Ми готові до перевезень бюлетенів на дільничні виборчі комісії, які розпочнуться через кілька днів. Вже у четвер-п'ятницю вони повинні бути доставлені. Поліція, інші служби візьмуть під цілодобову охорону дільничні виборчі комісії. Так само в зворотному напрямку ці протоколи будуть доставлені в окружні виборчі комісії у відповідності з тими маршрутами, які нами розроблені. Буде працювати не менше сил і засобів, як було під час першого туру виборів".

Поліція

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського заявила про те, що в Україні намагаються зірвати другий тур виборів. Зокрема, це стосується діючого гаранта Петра Порошенка, який не надав достатньої кількості людей для формування виборчих комісій.

Як повідомляв портал "Знай.uа": кандидат у президенти України Володимир Зеленський виклав свіже відеозвернення до діючого президента країни. У ньому він закликав гаранта нарешті перейти від порожніх слів до реальних дій, а також назвав остаточну дату проведення передвиборних дебатів.

Також "Знай.uа" писав, що український шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський пояснив, чому не пересувається на велосипеді по Києву, як це робить його персонаж у серіалі "Слуга народу" Василь Голобородько.