1 лютого 2015 року, всього за день до трагічної загибелі в ДТП, Кузьма Скрябін опублікував відео, в якому показав огидний стан українських доріг і звинуватив владу країни в байдужості, про що пише Politeka.

Він показав "панам депутатам і президенту" стан автодоріг України, які іронічно називає "СПА салоном" і запрошує їх "на сафарі" по українським дорогам. Також Кузьма звинуватив владу у крадіжці грошей українців.

Скрябін говорив: "Я Андрій Кузьменко роблю екскурсію для чинного президента і всіх депутатів ВР України по дорогах нашої країни. Я б назвав цю дорогу СПА салоном, не треба тратити бабки, панове депутати на те, щоб ходити і м'яти свою дупу в дорогих масажистів. Просто сідаєте в машину, знімайте крісло, жопу на банановий ящик і в ці ями. Тоді не потрібен ні масаж, ні фітнес. Все приходить само собою, спасибі Вам за ту х*йню".

Андрій Кузьменко

Він продовжує емоційну промову: "Нафіга купувати дорогі яхти не дорогі депутати, головні лиходії країни. Просто сядьте на машинку та проїдьте по дорозі Олександрія-Кривий Ріг. 95% доріг України через Вас дядьки ось у такому стані. Я Вам це доведу. Я показую Вам, панове депутати і пан президент нашу країну. Це є траса Олександрія-Кривий Ріг. Спасибі Вам, що спи*дили всі бабки. Не хочете на своїх мерсас і лексусах сюди? Протрясти свій целюліт. Тут би совість швидко б включилася".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Андрій Кузьменко

Користувачі мережі підтримали слова співака і написали під роликом безліч коментарів: "Дихати важко, коли слухаєш його останні слова…", "Був дуже відвертий. чесний, одним словом ПАТРІОТОМ. Не кожен міг правду-матку. Включити б це останнє відео на дебатах майбутнього президента. …", "Привіт з 2019…І не важливо ти з заходу чи зі сходу його любили всі всі всі всі! Вічна тобі пам'ять Андрій …ТИ ще тоді знав всю правду і за неї помер…", "Хороший був хлопець, чесна і чиста людина. Він перший зрозумів побачив і про це почав говорити прямо, за що Порох його і прибрав. Вічна пам'ять тобі Людина.".

Коментарі

"Таке відчуття що він спеціально записав це відео щоб потім померти… Пам'ятаємо, любимо…", "Я б це пороху на стадіоні показав, як ефект його влади……… гудбай порох хай живе нація !!! ЦАРСТВА ТОБІ НЕБЕСНОГО БРАТ!!!!!!!!!!!!", "Єдиний представник шоу бізнесу, українського бомонду, який жив у НАШОМУ СВІТІ і переймався нашими проблемами і міг від імені кожного українця говорити на всю країну — і ось цієї людини вже немає((( А решта всі, сука є і далі будуть…".

Коментарі

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що школярі з Іршави Закарпатської області переспівали пісню Скрябіна "Мам" і зняли свій кліп.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Андрій Кузьменко у своєму останньому інтерв'ю залишив пророцтво про Донбас, яке містичним чином збулося.

Також "Знай.uа" писав, що телеведучий Сергій Притула закликав українців прийти проголосувати у другому турі президентських виборів.