Зухвалий інцидент із автівкою копів трапився у Рівному. Там підлітки розважались що є сили. 12-річна школярка з розбігу вискочила на капот поліцейського "Пріуса" і вирішила там станцювати. Подружка знімала все на камеру телефону, а потім, щоб похизуватись, опублікували відео в інтернеті. Ролик потрапив на очі дільничному, який впізнав неповнолітню. Як виявилось, дівчина вже перебувала на шкільному обліку за свою поведінку.

Правоохоронці склали адміністративний протокол. Відтак за вихідку длоньки мати юної правопорушниці повинна заплатити штраф у сумі 1700 гривень.

Сама тінейджерка стверджує, що вирішила вискочити на капот автомобіля, наслідуючи дурнуватий вчинок 20-річного хлопця. Той у січні пробігся по машині патрульних в центрі міста Рівне. Він також був оштрафований, за рішенням суду, на 10200 гривень.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, "Вова Морда": копи показали, кого планували "прибрати" біля будинку Зеленського, фото. За інформацією копів, банда кілерів, яких заарештували у котеджного селища "Маєток", планувала вбити львівського кримінального авторитета Володимира Дідуха. Дана фігура відома в кримінальних колах як "Вова Морда".

Як повідомляв Знай.uа "Кінець" Порошенка: рекламодавець відхрестився від скандальних бордів.

Також Знай.uа писав, "дякую Вам за ту х*йню": українці згадують останні слова Скрябіна, емоції стримати неможливо.

Скрябін говорив: "Я Андрій Кузьменко роблю екскурсію для чинного президента і всіх депутатів ВР України по дорогах нашої країни. Я б назвав цю дорогу СПА салоном, не треба тратити бабки, панове депутати на те, щоб ходити і м'яти свою дупу в дорогих масажистів. Просто сідаєте в машину, знімайте крісло, жопу на банановий ящик і в ці ями. Тоді не потрібен ні масаж, ні фітнес. Все приходить само собою, спасибі Вам за ту х*йню".