Незважаючи на похолодання все одно за вікном весна, і як би погода не псувалася, кожен з нас відчуває наближення теплих і ясних днів. І, звичайно, любові - адже коли закохуватися, якщо не навесні?!

Як виявилося, саме сьогодні починається період, який сприяє зародженню нових відносин. За словами відомої української віщунки Лани Яр, саме з 16 по 22 квітня боги сприяють всім закоханим. Про те, як правильно провести ці дні, а також які потрібно говорити любовні заговори, щоб чоловік став дивитися прихильніше, вона і розповіла Знай.ua.

Лана Яр знає, який час призначений для кохання

Весняні Русалии

Всі свята в весняний період спрямовані на закоханість, зустріч другої половинки. Одним з улюблених дівочих свят були Весняні Русалии. Не секрет, що наші предки дуже мудро дивилися на навколишній простір, розуміючи, що крім видимих ​​істот навколо нас живуть невидимі духи - помічники, душі світлі і темні. Слов'яни дуже шанобливо ставилися до всіх живуть навколо, приносячи дари, надаючи знаки уваги, у відповідь, отримуючи допомогу і підтримку.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Наприклад, в усі далекі подорожі з собою обов'язково брали краюшек хліба і солі, щоб принести дари духам місцевості (дідьку, кладовіку, водяному та ін.) Не менш шановними істотами-духами були і русалки. Вважалося, що виглядають вони як молоді, красиві дівчата, які за життя пізнали почуття нерозділеного кохання і втопилися в річці. Четвер у тиждень до Русалій вважався чистим. У цей день було прийнято приводити в порядок свій будинок, тіло. Домашній простір очищався свічкою (в ідеалі громничної), у напрямку проти годинникової стрілки починаючи від вхідних дверей.

Так само справжня четвергова сіль, за традиціями рідновірів, створювалася саме у цей день. Велика сіль, навьепрогоняющіе трави (полин, чебрець, м'ята, деревій), крихти житнього хліба нудилися в печі, поки сіль не ставала чорного кольору. Далі її поміщали в мішечок з натуральної тканини і використовували для захисту і очищення. У період Весняних Русалії (з 16 по 22 квітня), за віруваннями предків, русалки виходили з річки, гойдалися на гілочках дерев і могли завести цікаві діалоги з перехожими, а могли і нашкодити, граючись.

У цей час потрібно бути уважними на водоймах

Жіноче свято

Моя прабабуся розповідала мені безліч історій про свої зустрічі з русалками і суворо вказувала шанобливо ставитися до природи, духам, особливо в дні їх прояви в нашому світі. Русалии - час чисто жіночий, чоловіки для свят і обрядів не допускаються. Кожна дівчина, яка бажає пізнати почуття взаємної любові, стати дружиною, могла наповнитися силою природи для звершення задуманого.

У перший же день Русалії варто розпустити волосся, надіти довгу сорочку або спідницю, зустрітися з подругами і провести час на природі біля річки. Весь простір в цей час наповнен силою жіночої реалізації. Варто його провести весело, з жіночим сміхом та іграми. Принести біля річки дари русалкам: намистини, гребені для волосся. Попросити у них допомоги в любові, підтримки в серцевому стражданні.

Однак краще прочитати оберіг від русалок: «Русалка-сестриця, красна дівиця, Велесова сусіде! Не загуби моєї души, не дай повіситись, Дай додому повернутися! На се тобі вклоняюся (земний уклін і принести дари). Слово моє твердо, Водою неразмовімо, Ніким непереборно!»

Як залучити судженого

Весь тиждень варто присвятити любовному спілкуванню, побудови нових взаємин. Прекрасно дарувати подарунки своїм коханим, які стануть оберегами вашої любові (для жінок краще кільця або браслети). І, звичайно ж, дівоче серце тягнеться до незвіданого, і різна ворожба на любов як ніколи актуальна в даний період. Популярним ворожінням є таке: необхідно взяти 4 склянки або чашки з водою. В один стакан помістити обручку, в іншій - краєчок хліба, в третій - недогарок свічки, і четвертий залишити порожнім. Чашки накривалися рушниками, і кожна дівчина повинна вибрати собі склянку. Якої попадався стакан з кільцем неодмінно вийде заміж в цьому році, краєчок хліба означав союз за розрахунком без любові, і недогарок - до розставання. І чиста вода означала не готовність простору дати відповідь.

Завжди потрібно серйозно ставиться до різного роду ворожіння

І поділюся з вами добрими заговорами світлої магії на залучення судженого в своє життя. Заговор на дівочу красу: «Стану я, внучка Даждьбоже (ім'я), благословляючи, Вийду, до Рідних Богів звернувшись. Піду з хати - дверима, з воріт - воротами. На широку вулицю - в подвосточную сторону. У подвосточной сторонушке Варто висока красна Горушка, На тій чи високій горі Лежить бел - горючий камінь Алатир. Навколо Того каменю Алатир Ходить сама Лада - Матушка, червоно - ряжена: В перлах скатних, в вінцях дорогоцінних. Поклонюся я (ім'я) Ладі - матінці. Скажу їй такі слова: Ай же ти, Мати пречиста Лада! Коли ти куди підеш, Все на тебе дивляться - милуються, Все до тебе, Мати, доступають. Обряди і ти мене (ім'я), дочку твою Під свої незрівнянні одягу, Під свою красу невимовну, - Щоб чистіше білого срібла було моє обличчя, Краса моя - яскравіше червоного золота земних вклоняюся тобі, Мати! »(Земний уклін).

Або ж на природі читається наступний короткий заговор: «Як у поле - трави шовкові, Пар Божий, Ярь світла, Так нехай горить краса дівоча Красним Сонечком, Золотим Вогнем».

Почуття любові, закоханості - природне для нашої душі, воно допомагає нам повернутися в юність, розкрити свої найкращі якості. Присвятіть цей тиждень почуттям, скрасьте своє життя яскравими емоціями. Станьте ближче до природи. Пора б нам уже повернутися до усвідомлення єдності людей, природи, духів і богів. А традиції, які нам залишили наші предки, спрямовані на єднання і набуття сили, здоров'я і достатку.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що "Богиня Смерті" і "Відьма Сатани" створює свою секту, а до цього була порноактріссой.

Також ми писали про те, як відьма розповіла, яка Володимир Зеленський людина насправді.

І найголовніше - на Донбасі орудує небезпечна група відьом: містична чортівня в зоні ООС не дає спокійно спати окупантам.