Учитель історії в Боярці прямо під час уроку розповідала дітям, за що треба любити Порошенка і ненавидіти Зеленського. Жінка з інтонацією і в фарбах розповідала, в яку прірву нібито скотиться наша країна в разі його перемоги на президентських виборах і який, на її думку, молодець Порошенко і які блага він приготував для всіх жителів України. Автор відео запитує у підписі до нього: "От скажіть, це нормально?". Відповідь очевидна.

"ПІВНІЧНИЙ СУСІД ВСЕ ЗАБЕРЕ!" Учитель истории в Боярке рассказывает детям на уроке, за что надо любить Порошенко и не любить, а точнее, ненавидеть Зеленского! Вот скажите, это нормально? Video: Евгений Плинский

Geplaatst door ПАП - Порошенко, Аваков, Пашинський op Dinsdag 16 april 2019

Українці не залишилися осторонь і почали активно коментувати кричущий випадок: "А де реакція нашої національної поліції на дії даної вчительки за агітацію неповнолітніх, та ще в навчальний час", "Краще б наші педагоги з таким же ентузіазмом читали свої предмети", "Хіба це вчитель? Таких вчителів і близько до дітей не можна пропускати, під суд за агітацію неповнолітніх!", "Це не вчителька, це дурочка з провулочка. Сама думай що хочеш, але навіщо ти дітям втираєш! Іди до Порошенка в агітатори, але не в школі!!!".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно подібний випадок стався в одній зі столичних шкіл, де учнів змушували читати про те, що Зеленський шкідливий для України. Автор публікації з зображенням тексту написав в коментарі: "Хочете треш? Сьогодні в одній зі шкіл Київської області вчителька історії змусила учня 10 класу читати вголос перед класом текст про "Шкідливість Зеленського для України!". До цього, на минулому тижні, та сама вчителька проводила про це усну лекцію. Дитина читати відмовилася, сфотографувала текст і відправила батькам які зв'язалися зі мною. Готуємо сюжет".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українцям показали свіжі рейтинги кандидатів у резиденти Петра Порошенка і Володимира Зеленського напередодні другого туру президентських виборів. Результати опитування показали, що розрив між двома кандидатами становить 47%.

Як повідомляв портал "Знай.uа": міністр молоді та спорту України Ігор Жданов виступив з заявою щодо проведення дебатів. За його словами, керівництво НСК "Олімпійський" має забезпечити рівні умови для кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що команда кандидата в президенти України Володимира Зеленського відповіла на відкрите звернення лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва.