Викладач одного з навчальних закладів у Сумах не залишився в стороні від подвигів своїх колег з інших міст нашої країни та під час уроку почав розповідати учням про те, який Зеленський нібито поганий, та ще й називав його наркоманом. Примітно, що педагог намагався прикритися заявами про те, що він не підтримує Порошенка і взагалі, нормальних кандидатів, як він заявив, в Україні немає.

Він гаряче та з інтонацією розповідає про те, як Зеленський нібито не пройшов тест з аналізу крові, а також як всім доведеться заплатити за свій вибір вже через рік після проведення президентських виборів.

Вот так вот , в Сумах агитация в учебных заведениях и студентам угрожают что будут отчисленны если не за ПО!

Geplaatst door Дмитрий Слипанов op Dinsdag 16 april 2019

Варто нагадати, що пристрасті напередодні другого туру президентських виборів досягли апогею - брудні фейки, публічні образи та спроби дискредитувати опонента вражають рівнем цинізму. Фури, кокаїн, аналізи, ніякої цензури і публічні звинувачення - велика кількість брудних повідомлень потрясла мільйони українців. Політолог показав агітаційну пресу проти Зеленського, замовником якої, виходячи з даних, наведених на сторінках видання, є його опонент Петро Порошенко.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українцям показали свіжі рейтинги кандидатів у резиденти Петра Порошенка і Володимира Зеленського напередодні другого туру президентських виборів. Результати опитування показали, що розрив між двома кандидатами становить 47%.

Як повідомляв портал "Знай.uа": міністр молоді та спорту України Ігор Жданов виступив з заявою щодо проведення дебатів. За його словами, керівництво НСК "Олімпійський" має забезпечити рівні умови для кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що в одній зі столичних шкіл змушують читати учнів про те, що Зеленський шкідливий для України, про що стало відомо з публікації в соціальній мережі з прикріпленим знімком тексту. Автор поста написав: "Хочете треш? Сьогодні в одній зі шкіл Київської області вчителька історії змусила учня 10 класу читати вголос перед класом текст про "Шкідливість Зеленського для України!". До цього, на минулому тижні, та сама вчителька проводила про це усну лекцію. Дитина читати відмовилася, сфотографувала текст і відправила батькам які зв'язалися зі мною. Готуємо сюжет".