Один з найбільших українських мобільних операторів компанія Kyivstar починаючи з 1 травня запускає довгоочікувану послугу. Відомо, що оператор надасть своїм абонентам перенести мобільний номер — сервіс Mobile Number Portability.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Kyivstar.

мобільний зв'язок
мобільний зв'язок

Для переходу від Kyivstar до іншого оператора абонентові необхідно уточнити, чи зареєстрований номер на нього і подати заявку на перенесення номера до нового оператора.

Далі протягом восьми робочих днів мобільний оператор Kyivstar повинен розглянути заявку та повідомити про це оператора, від якого абонент йде. Протягом наступних восьми робочих годин Київстар, від якого йде абонент, повинен прийняти рішення про початок процедури.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Київстар
Київстар

Оператор попереджає, що перехід на нового оператора з перенесенням номер буде платним. При цьому оператор Kyivstar може відмовити в перенесенні, якщо номер зареєстрований на абонента або зареєстрований на іншу людину, а також, якщо в заявці на перенесення подані недостовірні дані.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 1 травня українці зможуть скористатися унікальним сервісом — змінити мобільного оператора зі збереженням власного номера. У Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації нагадали, що з 4 лютого по 30 квітня здійснюється тестування послуги перенесення абонентських номерів мобільними операторами спільно з державним підприємством "Український державний центр радіочастот".

Нагадаємо, абоненти Kyivstar не можуть зв'язатися один з одним: відповідь оператора дивує.

Як повідомляв Знай.uа Kyivstar запустив "режим виживання" для українців: "коли ти в лісі один".

Також Знай.uа писав, українці зможуть використовувати смартфони замість касового апарату: як це працює.