Народний синоптик Леонід Горбань зробив прогноз погоди на 21 квітня - день виборів президента України. Як пише Styler, синоптик передвіщає хорошу погоду.

"В цілому ми зараз бачимо, що всі мої прогнози на весну збуваються. Раніше я прогнозував, що 14-15 квітня в Україні буде прохолодно. Дійсно, в Україні в ці дні прийшла низька температура”, - говорить Горбань.

У день виборів президента України погода буде в цілому теплою, прогнозує він.

"У більшості регіонів температура підніметься до 20-22, а подекуди і до 24 градусів. У той же час на півночі України хмарно, небо можуть затягнути хмари", - говорить народний синоптик.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

За його словами, в середині квітня в Україні температура знижується досить часто. Після невеликого потепління на початку квітня можуть прийти і нічні заморозки.

"Так і відбувається зараз. Бачимо, що стало холодніше. Але вже через тиждень буде стабільно 17-18 градусів тепла. А в день виборів буде ще тепліше. Що може завадити піти голосувати? Це точно не погода. У день виборів, за моїми прогнозами, погода точно не повинна завадити тому, щоб люди йшли на дільниці", - говорить він.

Раніше ми писали, що дебати Зеленського і Порошенко пройдуть 19 квітня. Якою буде погода у цей день, розповів народний синоптик, пише РБК.

Дебати Зеленського і Порошенко повинні пройти в Києві в п'ятницю 19 квітня. У неділю, 14 квітня, Зеленський на дебати в НСК “Олімпійський” не прийшов, тому в них брав участь тільки Порошенко.

Очікується, що 19 квітня дебати також пройдуть на стадіоні, як і в неділю. Порошенко хоче провести їх у відповідності з законом на Суспільному, але Зеленський все ж має намір прийти на стадіон і вести зв'язок з Порошенком дистанційно, якщо той не з'явиться на НСК "Олімпійський".

У п'ятницю, 19 квітня, в більшості областей потеплішає і припиняться дощі, повідомляє Укргідрометцентр.

На Півночі, в Центрі, на Миколаївщині і в Одеській області хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ. На решті території мінлива хмарність, але опадів не очікують. Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/сек.

Нагадаємо, мережі порівняли дитячі фото Зеленского Порошенко і Тимошенко.

Раніше Знай.uа повідомляв, 10 фактів про дебати між Зеленським і Порошенка.

Знай.uа писав, на Зеленського напали в власному будинку.