Мешканці окупованого Криму опублікували в мережі знімки, якими вразили всіх користувачів. Як стало відомо, в ніч на суботу, 20 квітня на українському півострові випав сніг.

Повідомляється, що сніг випав у Сімферополі, Судаку, Демерджі, на Ангарському перевалі, плато Ай-Петрі. Варто відзначити, що синоптики попереджали кримчан про дуже сильні дощі зі снігом, вночі та вранці у південних, центральних і східних районах Криму. Крім того, було оголошено штормове попередження.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто нагадати про епічний провал путінських бойовиків в окупованому Криму, де нещодавно величезний десантний корабель Чорноморського флоту країни-агресора "Цезар Куніков" просто вийшов з ладу прямо під час проведення навчань. Як повідомляється, прикра неприємність трапилася неподалік від мису Херсонес.

За інформацією журналістів, в морі виникла несправність з рульовим пристроєм, через що корабель був відбуксований в пункт базування в аннексированном Криму. При цьому для виключення можливих аварійних ситуацій під час заходу та швартування в пункті базування чергові служби вирішили, що кораблю необхідно зайти в гавань з використанням суден допоміжного флоту.

Цезар Куніков

Примітно, що прес-служба Міноборони Росії повідомила, що екіпаж корабля "Цезар Куніков" на полігонах бойової підготовки спільно з підрозділами окремої гвардійської бригади морської піхоти відпрацював організацію завантаження бойової техніки та особового складу на корабель.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що безробітний українець, який проживає в Москві, викинув з вікна квартири сусідку по будинку після розмов на політичні теми. Відомо, що інцидент стався в ніч на понеділок, коли тіло 32-річної жінки було виявлено на "козирку" банківського офісу на одній з вулиць російської столиці.

Як повідомляв портал "Знай.uа": на Керченському мосту з окупованого Криму до Росії ведеться активна будівельна робота. Окупанти намагаються встигнути здати залізничну частину до кінця 2019 року. Як наголошується, роботи ведуть з двох сторін мостового переходу. У даний момент будуються залізничні підходи до Керченського мосту.

Також "Знай.uа" писав, що в анексованому Криму жителі Джанкоя гнівно відреагували на заяви Путіна про те, що після відкриття залізничної частини Кримського мосту місто стане транспортним вузлом.