Російські окупанти з ніким не визнаних республік всіляко намагаються створити подобу нормальної держави. Для цього вони організували жалюгідні подібності міністерств, відомств, а для того, щоб хоч якось відволікти людей від розрухи і бідності, проводять різноманітні масові заходи. Останнім став показ мод, який користувачі мережі почали активно обговорювати.

Фотографії з донецького фестивалю дизайнерських колекцій і дитячих театрів моди "Мода без кордонів" з'явилися на сторінці Twitter "Донецьк сьогодні". Користувачі висміяли занадто похмурі і позбавлені смаку вбрання учасниць на фестивалі в окупованому Донецьку.

Показ мод у Донецьку

Зокрема, всі відзначили надмірну кількість недоречних фрагментів чорного кольору, надто закритий крій та вкрай незручні для носіння фасони суконь. У той же час, деякі відзначили символічність нарядів. У своїх коментарях люди написали: "Он чорний колір (колір жалоби) присутній — ось це підтримую — де Росія не походить - після неї все вмирає!…", "Прийшла і до нас мода опошляти держсимволіку… Може спочатку зайнятися економікою? Шлюби за розрахунком набагато міцніше говорять", "Як у похоронному бюро".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Показ мод у Донецьку

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що 52-річний відомий французький актор Венсан Кассель та його 21-річна дружина Тіна Кунаки стали батьками. Актор опублікував в Instagram пост, в якому розкрив стать і ім'я дитини. Щасливі батьки приймають поздоровлення з народженням дочки. Шанувальники пари також придумують різні скорочені імена для дівчинки - лідирує Зозо.

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярна супермодель Сінді Кроуфорд, яка заснувала свій бренд антивікової косметики Meaningful Beauty, не упускає шансу продемонструвати, як вона працює. Зокрема, 53-річна модель періодично викладає у соцмережі селфі без макіяжу, де досить добре видно доглянуту шкіру без натяку на зморшки. Зовсім недавно вона виклала чергове фото в білому піджаку з легким макіяжем у коричневій кольоровій гамі.

Також "Знай.uа" писав, що вчені спроектували статури жінок, притаманні для тієї чи іншої народності, показали середню фігуру представниць прекрасної статі всього світу.