Історії з знущаннями вчителів вже давно не стають чимось новим для українських батьків. Але, тим не менш, вражає, як люди, які повинні давати знання дітям, дозволяють собі застосовувати фізичну силу. Такою історією поділилася і мама двох діток в співтоваристві "Батьки SOS" в соціальній мережі Facebook.

"15 квітня у моїх дітей в школі 225 оболонського району, виникла ситуація, в якій мої діти випадково зіткнулися з учителем молодших класів, яка у відповідь відкинула моїх дітей і вони вдарилися об стіну класу. При цьому вона кричала на них, ображала, чим довела їх до сліз. Після поданих мною заяв на ім'я директора школи Глушаніци В. Р. і начальника РУО, на учнів класу і моїх дітей розпочався тиск з боку завуча і класного керівника. І, незважаючи на те, що є свідки, вчителі разом з керівництвом школи намагаються підтасувати факти - підсовують мені відео зовсім іншій ситуації і з іншим дитиною, плутають учнів класу, переконуючи їх у своїй версії події, налаштовують клас проти моїх дітей, даючи зрозуміти, що діти брешуть. Проблема не тільки в діях учителя,але і в спробі школи приховати факт цих дій, звинувачуючи моїх дітей. Це ще раз доводить беззахисність наших дітей в школі." - пише мама Олена.

дитина, істерика
дитина, істерика

Небайдужі українці в коментарях поспішають допомогти матері:
"Треба писати лист в міністерство, в поліцію, так як ця ситуація носить характерні ознаки булінгу", "Пишіть в Департамент освіти, поліцію, далі в міністерство. Бережіть нерви собі і дітям, постарайтеся знайти підтримку інших батьків і разом подайте заяву.", "У нас майже така ж ситуація була,на що слова директора були: "я не довіряю дітям,я вірю вчителям!".Просто наступного разу одягайте дитині смарт годинник і найменше рукоприкладство - викликайте поліцію в школу для складання акта.", "Тому то педагоги і проти відеокамер", "Ось тому, батьки самі б'ють морди подібним "вчителям"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, в українській школі розгорівся скандал з побоями

Як раніше повідомляв "Знай.ua", в Хмельницькому семикласниці пустили школярку по колу

Також Знай.ua" писав про те, що десятирічний школяр покінчив із собою через жорстокої цькування