Команда вчених Project Talent з Університету Рочестера після того, як проаналізувала дані 26 845 учнів середніх шкіл, прийшла до висновку, що охайні діти живуть довше, ніж їх неохайні ровесники, повідомляє видання Daily Mail.

Підлітки
Підлітки

Спостереження тривало близько 48 років і довело, що акуратні підлітки з більшою часткою ймовірності доживають до 60 років.

Також, за словами американських вчених, швидкий кінець присуває і незрілість з емоційністю. У підлітковому віці це формує шкідливі звички, які зношують серце з імунною системою.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У 1960 році учні пройшли опитування, яке оцінювало наступні особистісні риси: спокій, емпатія, імпульсивність, лідерство, енергійність, акуратність, комунікабельність, інтелігентність і зрілість. Експеримент закінчився в 2009 році, до того часу 13% опитаних померли.
Отримані результати також враховували такі фактори як: вік учнів, освіта батьків і сімейний дохід.
Дослідники припускають, що підлітки, які є більш спокійними, уважними, чуйними, вихованими і зрілими з більшою ймовірністю доживуть до старості. Отримані висновки здивували самих вчених.

мама з дитиною
мама з дитиною

Медики вважали, що школа стане каталізатором змін рис особистості, але вона стала фундаментом для формування захисних рис характеру. За словами дослідників, риси неохайності також можуть призвести до погіршення показників успішності в школі і коледжі, роботі з низьким доходом і навіть до розлучення в майбутньому. Окремо вони відзначили, що розведені люди рідше піклуються про своє здоров'я, ніж тоді, коли вони були в шлюбі.

Нагадаємо, що дієтологи назвали кращу дієту 2019 року: смачно, приємно, безпечно.

Також Знай.ua писав, що вчені визначили найбільш низькокалорійні продукти: худнемо смачно і корисно.

Як повідомляв портал Знай.uа відомий дієтолог розробила план екстреного схуднення після Нового року.