ПриватБанк запустив новий "безконтакт" – оплату за QR-кодом у POS-терміналах. Тепер у магазинах з терміналами Привату можна розраховуватись не карткою, а QR-кодом.

Про це повідомили представники ПриватБанку.

Щоб здійснити розрахунок, потрібно зайти в Privat24 та просканувати зображення.

Як повідомили в банку, така технологія дозволить оплачувати безконтактно будь-які покупки за допомогою смартфонів, що не підтримують NFC-оплату.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Тепер для оплати покупки можна сканувати смартфоном QR-код, який з’явиться на екрані POS-термінала ПриватБанку після введення касиром суми оплати. Для цього достатньо будь-якого смартфону з додатком Privat24. Після сканування коду клієнту залишається вибрати в додатку картку та підтвердити оплату.

За даними ПриватБанку, у першому кварталі 2019 року обсяг безготівкових оплат у мережі еквайрингу банку виріс на 40,5% порівняно з аналогічним періодом 2018 року. До кінця року банк планує збільшити мережу торгових терміналів до 190 тисяч, причому більшість із них будуть приймати безконтактні платежі.

оплата покупок

Варто нагадати, що подібний сервіс також давно доступний українцям, які оплачують послуги ЖКГ через "Приватбанк". Фінустанова запустила технологію миттєвої безконтактної оплати комунальних платежів за допомогою QR-кодів і мобільного застосування Privat24.

Нагадаємо, після вироку суду націоналізації ПриватБанку спеціалісти заговорили про економічний колапс.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, Національний банк України вирішив оскаржити рішення суду, що було прийнято на користь Ігоря Коломойського та долі Приватбанку.

Також портал Знай.ua писав, що Печерським судом Києва ухвалено фатальне рішення на користь Ігоря Коломойського. Згідно рішення, дозволено розірвати договори поруки олігарха за кредитами рефінансування ПриватБанку в Нацбанку