У Житомирі на залізничному вокзалі 18-річний хлопець отримав сильні опіки від ураження електрострумом на даху залізничного вагона, про що стало відомо з повідомлення Головного управління Національної поліції у Житомирській області.

Правоохоронці повідомляють, що трагедія сталася сьогодні вночі: "Співробітники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу, які прибули на місце, з'ясували, що близько першої години ночі 23 квітня на третьому шляху місцевого залізничного вокзалу перебувала електричка сполученням Фастів-Житомир".

Зацепер

Як стало відомо, хлопець заліз на дах залізничного вагона, де його вдарило електричним струмом, від чого він звідти впав. У поліції додали: "Потерпілий госпіталізований в дуже важкому стані з попереднім діагнозом "ураження електричним струмом 96% тіла" та іншими травмами".

В даний час життя молодої людини знаходиться в руках медиків. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють обставини події, після чого дадуть їй правову оцінку.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Зацепер

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що веселий і в той же час лякаючий знімок бабусі-зацепера, який облетів соціальні мережі, викликав цілу бурю зі здивованих коментарів під публікаціями. Знімок, на якому бабуся їде, вчепившись за драбину трамваю у Харкові, з'явився в соцмережах 10 квітня ввечері. Користувачам пропонували придумати назву для фото, а також поділитися своїми думками з приводу побаченого. Зазначимо, що люди не втратили моменту, щоб не пожартувати від душі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": неподалік від міста Куп'янськ Харківської області вантажний поїзд на смерть переїхав чоловіка. Згідно з інформацією правоохоронців, вантажний потяг Куп'янськ - Сортувальний - Тополі на неосвітленій ділянці смертельно травмував невідомого чоловіка, вік якого приблизно 25-30 років. Машиніст розповів, що чоловік сидів на лівій колії, при цьому на сигнали високої гучності поїзда не реагував.

Також "Знай.uа" писав, що 12-річний зацепер залишився калікою на все життя - за екстремальне захоплення хлопець поплатився ногою. Інцидент стався ввечері суботи, 13 квітня, на ж/д станції "Лозова" що в Харківській області. Хлопчик спробував зачепитися за рухомий потяг, проте у нього не вийшло адекватно розрахувати власні сили.