Протягом тижня, з 22 по 26 квітня в більшості областей України очікується суха і тепла погода, на Заході можливі опади. Стовпчики термометрів покажуть до +22 градусів.

Цю інформацію повідомляє Укргідрометцентр.

Вівторок, 23 квітня

Синоптики прознозируют суху і сонячну погоду по всій території країни. На заході стовпчик термометра підніметься до +16..+19, вдень +4…+6 вночі. На сході синоптики прогнозують вдень +15...+19, а вночі +3...+7.

В Києві - без опадів. Температура повітря вдень - +16…+18.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Середа, 24 квітня

Буде ще тепліше - синоптики обіцяють до +21 градуса, опадів не очікується. На заході стовпчики термометрів покажуть +17...+21, вдень +4...+6 вночі. На півдні країни температура вдень становитиме +14…+19, вночі +4…+6.

В Києві в цей день сонячно. Температура повітря +19…+21 вдень.

Четвер, 25 квітня

У більшості областей країни погода не зміниться. Винятком стануть лише Львівська, Івано-Франківська та Чернівецька області - там синоптики прогнозують дощ. Стовпчик термометра на заході і півночі показуватиме +17…+20, вдень +6…+10 вночі. У південних областях +18…+21, вдень +6…+8 вночі.

В Києві без опадів. Температура повітря вдень +20…+22.

П'ятниця, 26 квітня

Погода не зміниться - майже по всій території країни буде сухо і сонячно, на заході - буде дощ. У південних областях очікується +18...+21, вдень +6...+8 вночі. На сході країни +19...+21, вдень +7...+9 уночі.

В Києві в цей день синоптики прогнозують +20...+22.

Нагадаємо, навіть після Великодня холод не збираються залишати територію України. Жителів нашої країни чекає три хвилі похолодання. Якось весна в цьому році не задалася, заморозки вже неодноразово атакували Україну.

Такий прогноз зробив народний синоптик Леонід Горбань, про що він розповів "Народній правді". Зокрема, за словами синоптика, у найбільші холоди будуть панувати через дев'ять днів після свята.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", синоптики дали прогноз на погоду в травні.

Також "Знай.uа" писав про те, що погода в Україні на кінець квітня і травень.