Всього за півроку прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману вдалося скинути 20 кілограмів. Вперше чутки про схуднення політика з'явилися в листопаді 2018 року, коли він разом із дружиною відвідав показ фільму "Дике поле" в Києві.

Як розповів сам Гройсман на "Прямому", він почав гладшати після операції на спині в 2016 році. Тоді політик вирішив худнути за допомогою тренувань, стверджуючи, що ні на яких дієтах не сидів.

"Взагалі ніяких дієт. Насправді я думаю, що тут поєднання двох чинників – це сила і воля. Коли є сила волі взяти себе в руки і привести до нормальної форми. Був час, коли я набрав зайву вагу, це було пов'язано в тому числі з хребтом, але це вже позаду", - пояснив чиновник.

Примітно, що у другому турі президентських виборів 41-річний Гройсман з'явився на виборчій дільниці в спортивній куртці і джинсах. Але був час, коли на прем'єр-міністрі навіть піджак не застібався.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пізніше з'ясувалося, що Гройсман худнув з допомогою "інтервального голодування", передає "КП в Україні".

"При інтервальному голодуванні дозволено їсти в певний час доби. Є кілька варіацій цього типу харчування - 12/12, 10/14 і тд. Найпоширеніший і безпечний варіант - це 8/16. День умовно ділиться на 2 частини, в якому можна їсти різні продукти протягом 8 годин, а решта 16 годин - час "голодного вікна" (їсти не можна взагалі). Можна пити воду, трав'яні чаї і каву без молока і цукру", - розповіла дієтолог.

При цьому експерт вважає, що тренування такого результату Гройсману принести не могли, так як 70% результату при схудненні дає харчування.

"Можливо, на дієті він і не сидів, бо дієта - це короткостроковий лікувальний протокол харчування. Швидше за все, правильне харчування допомогло скинути Володимиру зайву вагу", - зазначила дієтолог.

Нагадаємо, що Володимир Гройсман заявив про готовність співпрацювати з новообраним президентом Володимиром Зеленським після його інавгурації за умови відсутності ідеологічних розбіжностей.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Гройсман привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента. Шоумен виграв у другому турі виборів з результатом 73,2% голосів.

Також портал Знай.uа писав, що телеведуча Олена-Христина Лебідь почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком. На сторінці Христини Instagram з'являються фото з політиком, на яких парочка виглядає щасливою.