Путін видав скандальний указ, який дозволяє окупувати Донбас

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про спрощений порядок отримання громадянства РФ для мешканців окупованих Росією територій Донецької та Луганської областей.Відповідний указ вже оприлюднили на офіційному сайті Кремля.

Зеленського офіційно визнала церква: "Молимося за вас"

У середу, 24 квітня, Вселенський Патріарх Варфоломій привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента України.

Порошенко знову заговорив російською: "Буду балотуватися"

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На відео до Петра Олексійовича підходить журналістка, яка запитала його про те, що він буде робити після відставки, після перемоги Зеленського. Порошенко був у дуже хорошому настрої і навіть поцілував дівчину, після чого промовив:
"Іди сюди, іди сюди, у 2024 році я буду балотуватися в депутати Європарламенту".

МАУ прибрала лоукост тарифи: дешеві авіаквитки зникли, монополіст розводить руками

Заздалегідь придбані "гарячі квитки" за найнижчою вартістю вже давно стали однією з найпоширеніших складових сезону відпусток. Та наразі склалася незрозуміла ситуація – до редакції Знай.ua надійшли десятки звернень з приводу зникнення лоукостів авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України".

Київське метро змінить графік роботи трьох станцій: названо причину

У центрі столиці ввечері, у середу, 24 квітня, обмежать роботу трьох станцій метро.

Про це інформують представники підземки на сторінці "Київський метрополітен" в Facebook.

В метрополітені зазначили, що в середу ввечері роботу підземки буде обмежено у зв'язку з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) і "Шахтар" (Донецьк.