Поки Володимир Зеленський святкує свою перемогу на президентських виборах в Україні, а жителі країни радіють разом з ним в передчутті нових звершень, Петро Олексійович будує плани на майбутнє, на далеке майбутнє.

Петро Порошенко та Володимир Зеленський
Петро Порошенко та Володимир Зеленський

Інформація про наміри Петра Порошенка з'явилася на сторінках команди Володимира Зеленського в соціальній мережі Instagram. Гарант не тільки анонсував свої подальші плани, але і заговорив російською мовою, з якої в ефірі одного з каналів був готовий написати диктант.

На відео до Петра Олексійовича підходить журналістка, яка запитала його про те, що він буде робити після відставки, після перемоги Зеленського. Порошенко був у дуже хорошому настрої і навіть поцілував дівчину, після чого промовив:
"Іди сюди, іди сюди, у 2024 році я буду балотуватися в депутати Європарламенту".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Коли журналістка спробувала йому заперечити і сказала, що до 2024 року ще треба дожити, то він обірвав усі питання фразою:
"Я бажаю тобі, щоб ти зараз в першу чергу, в першу чергу, думала про майбутнє України".

Варто відзначити, що українці в коментарях не особливо в захваті від цього:
"Петруха російською заговорив, ось це коліна", " Бидло", "Сядеш до 24 року", "Злодія у в'язницю".

Нагадаємо, журналісти за ранковою зарядкою помітили лідера президентської гонки Володимира Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, заступник міністра закордонних справ Польщі Шимон Шинківський вель Сенк висловив надію, що Володимир Зеленський незабаром відвідає Польщу.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу" на екранах стає президентом країни.