Український журналіст і блогер Костянтин Бєдовой різко потролив народного депутат Ганну Гопко через звернення до СБУ.

Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці у соцмережі.

Зокрема, відомий блогер Костянтин Бєдовий відзначив, що з незрозумілих йому причин нардеп Ганна Гопко вивчає його життєвий шлях.

"Доброго дня великоповажна народна депутатка Ганна Гопко, з вами говорить звичайний український пожиттєвий пенсіонер інвалід, батько 4 дітей, не олігарх, не державний службовець. Моде трішки більш досвідчений, може трошки більш удачливий адвокат, громадський діяч", - зазначив блогер.

Більше того Бєдовий розповів, що нардеп звернулась до СБУ з проханням перевірити ймовірне подвійне громадянство блогера.

"Сьогодні ви пані Ганно подали до СБУ запит вас цікавить чи не маю я громадянства іншої держави. Я нічого не маю, щоб СБУ вкотре мною поцікавилась. Єдине у мене до вас виникає питання шановна пані депутатко: Чим я так вам сподобався, що ви у день мого народження робите мені таку послугу, мене піарите? Тобто намагаєтесь зрозуміти, де і чим я до вітру ходжу", - заявив блогер.

Варто нагадати, що український журналіст і блогер Костянтин Бєдовой потролив ВО "Свобода" за те, що об'єднання оголосило себе в опозиції до майбутнього президента України Володимира Зеленського.

Бєдовой натякнув на причетність до ВО "Свобода" осіб з кримінальним минулим - львівського бізнесмена Володимира Дідуха, відомого як кримінальний авторитет Вова Морда, та Ігора Кривецького, відомого в кримінальних колах, як Пупс.

Нагадаємо, українцям розсекретили скандальну правду про родину лідера фракції "Народний Фронт" Максима Бурбака. Як виявилося, сім'я брата політика не тільки проживає в Криму, але і в 2015 році отримали російські паспорти.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий український блогер Ліза Богуцька заявила, що мер Львова Андрій Садовий вирішив відплатити переможцю виборчих перегонів Володимиру Зеленському за угоду, яка не відбулася в першому турі.

Також "Знай.ua" писав, що політтехнолог Михайло Подоляк поділився прогнозом щодо дій чинної влади після поразки на виборах президента України, переможцем яких став шоумен Володимир Зеленський.

Зеленський став Президентом всієї України. Володимир Фесенко