Верховна Рада може бути достроково розпущеної - якщо Володимир Зеленський стане президентом.

Про це в коментарі кореспонденту ГолосUA повідомив народний депутат України Юрій Дерев'янко.

Зокрема, нардеп розповів, що український парламент все ж може бути розпущений у разі перемоги на виборах президента Володимира Зеленського, адже всі його передвиборрці обіцянки можуть не втілитись у життя при нинішньому скликанні та відсутності свої політсили.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"ВР має шанс бути достроково розпущеної. Якщо Зеленський стане президентом, то він може це зробити. Люди оцінюють це дуже позитивно. Часу на якісь маневри буде дуже мало. Новий президент повинен був би відразу внести в парламент всі ті невідкладні законопроекти (наприклад, про імпічмент, про скасування депутатської недоторканності)", - заявив депутат.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того нардеп відзначив, що вже найближчим часом певна кількість нардепів почнуть дрейфувати до табору лідера президентської гонки, який відповідно до останніх соцопитувань є беззаперечним переможцем.

"А вже по голосуванню за ці закони буде видно, хто куди переходить, чи підтримують вони ідеї, які повинні бути першочерговими. Також ми будемо бачити, якщо Зеленський запропонує нового генпрокурора і іншого главу СБУ, ми будемо бачити через ці голосування, що вони (депутати - Ред.) Фактично перебігають на його сторону. Для цього не потрібно переходити в якісь міжфракційні об'єднання", - зазначив він.

Нагадаємо, телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував поїздку кандидатів у президенти Володимира
Зеленського та Петра Порошенка до Парижу, де опоненти зустрінуться із главою Франції Еммануелем Макроном.

Як повідомляв "Знай.ua", команда кандидата у президенти та шоумена Володимира Зеленського пропонує провести дебати перед другим туром виборів у прямому ефірі.

Також "Знай.ua" писав, що Національне антикорупційне бюро викликало на допит соратника президента Петра Порошенка і заступника глави фракції БПП Ігоря Кононенко і бізнесменів Григорія та Ігоря Суркісів.

Зеленський переможе, рейтинг Порошенко вже не врятувати - Разумков