Телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував поїздку кандидатів у президенти Володимира
зеленського та Петра Порошенка до Парижу, де опоненти зустрінуться із главою Франції Еммануелем Макроном.

Петро Порошенко та Володимир Зеленський
Петро Порошенко та Володимир Зеленський

Відповідне відео він опублікував на своєму Telegram-каналі.

"Сьогодні планується зустріч Макрона із Зеленським та Порошенком в режимі тет-а-тет. Слугу народу він зустріне першим, о 3 годині дня, зустріч із Порошенком натомість запланована на декілька годин пізніше. Непересічний випадок - президент Франції буде розмовляти із кандидатом Володимиром Зеленським. Ну ви розумієте, що такий хід викликав лють у Порошенка", - вважає Пальчевський.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Окрім того, телеведучий розсекретив деякі подробиці подорожі Зеленського - як зазначив Пальчевський, слуга народу полетить до Франції економ-класом.

"Було би прикольно, якби у тому ж таки економ-класі поруч опинився Петро Порошенко. Можна було б записати дебати на висоті 10 кілометрів, і може, не довелося б збирати стадіони", - резюмував Пальчевський.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Нагадаємо, нещодавно кандидат у президенти України та керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський повідомив, що відвідає Париж та зустрінеться з президентом Франції Еммануелем Макроном. Зустріч запланована на той же день, що і зустріч Петра Порошенка з Макроном - 12 квітня.

Про це на брифінгу повідомив представник виборчого штабу Порошенко Олег Медведєв.

"Мені відомо про те, що Зеленський поїде до Макрона. По дипломатичних каналах французи координувалися в цьому питанні з українською стороною".

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Україні та за кордоном активно обговорюють президентські вибори та роблять прогнози щодо головних опонентів - чинного президента Петра Порошенка та шоумена Володимира Зеленського, які вже 21 квітня "схрестять мечі" у другому турі.

Також Знай.ua писав про те, що у команді кандидата в президенти Володимира Зеленського заявили, що на офіційному Telegram-каналі Президента України Петра Порошенка, було опубліковано "брудне" відео про шоумена.