Судячи з рис обличчя Володимира Зеленського та Петра Порошенка, можна зробити висновок, що шоумен - відповідальна людина з нервовою системою середньої сили, а глава держави - інтелектуал, що діє не за емоціями, а на прорахунку.

Про це розповів фізіогноміст Олександр Іванов в інтерв'ю "Обозревателю". Він зазначив, що чинний президент продовжує користуватися створеним п'ять років тому чином, який зараз є негнучким.

"Що стосується Зеленського, то по його міміці можна сказати, що він людина, яка бере відповідальність за свої вчинки і слова, принаймні робив це до сьогоднішнього моменту. Його не було можна назвати одним з найсміливіших, але він і не боягуз, що видно з пропорції його щелепи. у політиці, як і в комерції, виграє власник широких і міцних щелеп. щодо Порошенко, то це людина, яка прораховує всі, діє за логікою, за допомогою цифр ", - сказав він.



Принципи, за якими працює чинний президент, можуть спрацювати в контексті комерції, а ось в політиці вони менш успішні, пояснив фізіогноміст.

"Петро Порошенко експлуатує один образ -" батьківський ", який за все хвилюється. Спочатку це працювало добре, зараз вже не діє. Щодо Зеленського, який ще не був в політиці, - то, як він розгорнеться, ми побачимо в перші півроку. Його образ, який він показував на сцені "95 кварталу" - це не політика, це піар швидше за все. Я згоден з думкою, що він був інструментом політичних ігор. Але зараз, коли треба домовлятися, петляти, прогнозувати ситуацію на 10 кроків вперед, - ось це вже буде справжня політика ", - додав Ів нов.

Нагадаємо, Порошенко заявив, що за час президентства нічого не знав про корупційні схеми.

Така заява звучить досить дивно в контексті хоча б останнього скандалу в Укроборонпромі. Як відомо, ніхто досі не поніс ніякого покарання, хоча журналістське розслідування рясніло прізвищами і фактами.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським

Також Знай.ua писав, Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.