У середу, 10 квітня, стало відомо про те, що команда чинного президента України Петра Порошенка знайшла незвичайний спосіб агітації виборців проти його опонента у другому турі виборів, коміка Володимира Зеленського.

Голосування відбудеться у неділю, 21 квітня, і зараз команди обох претендентів на пост глави держави жваво ведуть підготовку за голоси виборців.

Петро Порошенко
Петро Порошенко
Петро Порошенко

Так, у рамках передвиборної кампанії Порошенка в мережі з'явилося відразу декілька відео, спрямованих проти Зеленського. Варто відзначити, що їх трансляція здійснюється як на телебаченні, так і в соціальних мережах.

Можна припустити, що метою одного з цих роликів є залякати українців скасуванням безвізового режиму з країнами-членами Євросоюзу. Як стверджують самі автори ролика, у разі перемоги Володимира Зеленського кордони країн шенгенської зони будуть безповоротно закритими для України.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Також автори пригрозили виборцям диктатурою російського президента Володимира Путіна замість вільної Європи та демократичних цінностей, які відносять до заслуг Порошенка.

Нагадаємо, що вперше за довгий час президент України Петро Порошенко зібрав на термінову нараду фракцію БПП, на якій заявив, що кампанія проти іншого кандидата в президенти Володимира Зеленського повинна прийняти жорсткий характер. Зустріч відбулася в Адміністрації президента 8 квітня.

Як повідомляв портал Знай.иа, адміністрація НСК "Олімпійський" ініціювала переговорний процес із представниками Порошенка і Зеленського про забезпечення проведення дебатів на території спортивного комплексу.

Також портал Знай.иа писав, відомий політтехнолог і спікер штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков відповів на численні нападки з боку команди опонента слуги народу Петра Порошенка. Відповідне звернення він опублікував на своїй сторінці в Facebook.