Мурнира Абдулла – жителька ОАЕ, яка потрапила в кому після страшної аварії. Неймовірно, але вона прокинулася через 27 років.

Жінка опритомніла після 27-річної коми

Жінка потрапила у страшну ДТП і отримала черепно-мозкову травму. Раптово у її автомобіль в'їхав шкільний автобус. Вона затулила собою свого сина під час зіткнення. На щастя, хлопчик відбувся легкими травмами. Інцидент стався неподалік від міста Аль-Айн у 1991 році

Після аварії жінку доставили в лікарню, вона була без свідомості. Стан жінки був важким. Через деякий час її перевели в Лондон, щоб поставити правильний діагноз. Мурнира в свідомість так і не приходила.

Госпіталізація

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Медики зазначали, що вона знаходиться в стані, схожому на кому, при якому зберігається сприйнятливість до болю. Пізніше її перевели назад в ОАЕ. Протягом довгих років пацієнтку годували за допомогою спеціальної трубки і проводили фізіотерапію. Роки йшли, але Абдулла в себе не приходила.

Кома

У 2017 році наслідний принц ОАЕ Абу-Дабі Мохаммед бен Заїд дізнався про Мурниру та її сім'ї. Він вирішив оплатити лікування в Німеччині. Через рік жінка почала видавати невиразні звуки. Одного разу вона прокинулася і навіть вимовила ім'я свого улюбленого сина, якому 27 років тому врятувала життя. Це можна вважати справжнім дивом.

Зараз здоров'ю жінки нічого не загрожує. Вона поступово повертається до життя, їй необхідна фізіотерапія для лікування атрофії м'язів.

Кома

Читайте також: чоловік ожив по дорозі в морг, він обдурив смерть, і не раз. Листоноша здригнувся, коли його везли до моргу, а медсестри ледь не втратили свідомість.

Портал "Знай.uа" писав: "революційні зміни в нашій медицині!", як українці відреагували на Комаровського в команді Зеленського

Як повідомлялося, цей чоловік провів у комі 19 років. Коли він отямився, на нього чекало знайомство з 11 онуками, сучасними технологіями і новим способом життя. Лікарі говорили, що він проживе максимум 3 роки.