У п'ятницю, 26 квітня, в Україні буде тепло, але в деяких регіонах пройдуть дощі, повідомляє Укргідрометцентр.

Очікується мінлива хмарність. У західних і східних областях короткочасні дощі. На решті території опадів не прогнозують. Вітер в більшості областей південно-східний, а на Сході північно-західний 5-10 м/сек.

На Заході вдень +23-26, вночі +10-11. На Півночі і в Центрі вдень термометри покажуть +22-23, а вночі +7-8.

У південних регіонах +18 -22, вночі +7-8. На Сході країни вдень +22-24, вночі +9 -11.

Популярні новини зараз
Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

26 квітня у західних та східних областях невеликі короткочасні дощі, окремі грози; на решті території без опадів. Вітер...

Geplaatst door Український гідрометцентр op Donderdag 25 april 2019

На узбережжі морів вдень +15 -20. У Карпатах – до +23.

У Києві завтра, 24 квітня, мінлива хмарність. Опадів не прогнозують. Вітер південний 5-10 м/сек. Температура повітря вдень +22 +24. Вночі опуститься до +8 +10.

На вихідні, 27-28 квітня, у західних областях помірні, на Прикарпатті значні дощі, місцями грози. На Півночі країни невеликий дощ, ана решті території без опадів. Температура вдень +18 +25. Вночі +5 +12.

Стало відомо, якою буде погода в Україні в найближчі вихідні, 27-28 квітня. Свій прогноз дали у Гідрометцентрі.

Синоптики обіцяють по всій країні дуже теплу погоду. Скрізь, окрім західних областей, буде сухо.

У західних же регіонах України очікуються дощі з грозами.

Вдень по країні повітря прогріється до 20-23, а вночі 8-11.

У Києві обіцяють суху погоду. Вдень на вихідних буде до 21-23, а вночі до 9-11.

Нагадаємо, четвер, 25 квітня, в Україні буде тепло, але вітряно. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики прогнозують невелику хмарність. У західних областях можливий короткочасний дощ. В інших регіонах опадів не передбачається. Вітер в більшості регіонів переважно південно-східний 5-10 м/сек. У західних областях пориви сягатимуть 15-18 м/с.

Нагадаємо навіть після Великодня холоду не збираються залишати територію України. Жителів нашої країни чекає три хвилі похолодання. Як-то весна в цьому році не задалася, заморозки вже неодноразово атакували Україну.

Як повідомляв Знай. ua, про погоду на травневі свята відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Як повідомляв "Знай.uа", синоптики здивували прогнозом на весну: +30 в квітні і холоднеча в травні.

Також Знай.uа" писав, що погода в Україні буде теплою і сонячною. Практично на всій території України не буде опадів, але в східних областях вночі можливий мокрий сніг.