Українці повинні встигнути до 2 травня подати декларацію про доходи.

Головне управління ДФС у Донецькій області нагадує: останній день подання декларації про майновий стан і доходи за 2018 го платниками податків, які згідно з Податковим кодексом України зобов'язані подати її 2 травня 2019 року.

Декларація може бути подана за місцем податкової адреси такими способами:

— Особисто або особою, яка цим уповноважено;

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

— Декларація може бути надіслана поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення, але не пізніше, ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання декларації;

— За допомогою засобів електронного зв'язку з електронною формою, дотримуючись вимог документообігу (не пізніше закінчення останньої години дня, в якому спливає такий граничний строк).

Платники податків повинні користуватися Інструкцією щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 2 жовтня 2015 року № 859 «Про затвердження форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи».

Ті, хто розраховує на податкову знижку за 2018 рік, можуть подавати декларацію до 31 грудня поточного року.

Варто нагадати, що Ціна на популярні медичні препарати з початку року зросла. На скільки дорожче стало здоров'я українців розповів економіст Олексій Дорошенко.

Як написав на сторінці в Facebook фахівець, від початку 2019 року подорожчали як імпортні, так і вітчизняні ліки.

Загалом набір лікарських засобів у країні за перший квартал 2019 року подорожчав на 1,8%, з 201,6 грн до 205,3 грн.

Нагадаємо, Українців довела до відчаю "нова медицина"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кому з українців не пощастить у травні при оформленні субсидій

ТакожЗнай.ua" писав про те, що Влада вводить нове правило, це потрібно зробити вже сьогодні