У переддень свята Великодня українці хочуть наповнити свої великодні кошики. Хтось випікає паски вдома, а хтось віддає перевагу закупити їх в магазинах. Але не завжди паска виходить дешевшою в супермаркеті, а іноді ще має невиправдано високу ціну. Таким спостереженням поділився і юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Киев. Магазин Ашан. Паска стоимостью 1064 ГРИВНЫ. Это какая-то насмешека над Нами? Или есть еще Варианты?

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 27 april 2019

"Київ. Магазин Ашан. Паска вартістю 1064 гривні. Це якась насмішка над нами? Чи є ще варіанти?" - лаконічно підписав фото Шнайдер.

Українці в коментарях хто з обуренням, а хто з гумором реагують на таку новину:
"Особисто Марія Магдалина пекла. З яйцями Тиберія", "За хлібець косар віддай, Ага - зараз", "Можна ще в Ля Сільпо сходити . Там і по три можна підібрати", "Може натяк , що ми вже скоро собі це дозволимо", "У мене дружина сама пече. Хоча справа не в цьому. Вас така ціна не бентежить", "Хто хоче купує за 20-30 грн. Прекрасні ціни в АТБ, Сільпо, або Біла. Такі паски по 1000-2000, бачив по 4000 - або ручної роботи, або імпортні, і як по мені, то говорити про ціну -недоречно, тим більше, вибір огого! Але я впевнений, прийде Зеленський, таких цін не буде зовсім"

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

паска

"Люди зійшли з розуму", "Паска 1064 гривні ,її освятив "Нарік" купуйте", "Це насмішка над "гривнею", " Це напевно в купонах або в рублях", "Непокоїть, дратує, приводить у лють, і не тільки ціна на паску, а на всі продукты."

Нагадаємо, Епіфаній звернувся до українців з нагоди Великодня.

Як повідомляв Знай. ua, головні прикмети, обряди і ритуали Страсної п'ятниці.

Також портал Знай. ua писав, що про що розкажуть символи на українській писанці.