На територію України відразу ж після великодніх вихідних прийде вологе і прохолодне повітря з північно-західного напрямку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Укргідрометцентру.

За інформацією синоптиків, у понеділок, 29 листопада, очікується дощ, гроза. У південній частині України місцями невеликий дощ.

Вітер південно-західний з переходом у північній половині на північно-східний, 5-10 м/с, в центральній частині при грозах окремі пориви вітру 15-20м/с. Температура вночі 8-13°, на півночі Лівобережжя та в Карпатах місцями 2-7° тепла; вдень 11-16°, у південній частині 18-23°.

Дощ в Україні
Дощ в Україні

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

А в українській столиці 29 квітня очікується дощ. Температура вночі та вдень 11-13° тепла. За даними Центральної геофізичної обсерваторії в столиці 29 квітня найвища температура повітря була +30,0 в 2012 році, найнижча вночі -1,1 в 1915 році.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в травні 2019 року в нашій країні спостерігатиметься аномально висока температура повітря. Вона буде на 1-2 градуси вище середніх багаторічних значень. Про це заявили в Укргідрометцентрі.

"Середня місячна температура (в травні 2019 - Ред.) Прогнозується 15-18 градусів, у гірських районах - 11-13 градусів, що на 1-2 градуси вище середніх багаторічних значень", - йдеться в повідомленні.

Крім цього у травні 2019 в Україні очікується велика кількість опадів. Найбільше їх прогнозують у Карпатах — до 134 мм, а на решті території держави - 34-89 мм, спрогнозували в Гідрометцентрі. І за висновком синоптиків, такі показники знаходяться в межах середніх багаторічних значень.

Нагадаємо, коли підготовка до Великодня пішла не за планом: кулінарні витвори, які змусять вас посміхнутися.

Як повідомляв Знай.uа запасайтеся терпінням: погода тріпатиме нерви українцям цілий місяць.

Також Знай.uа писав, прогноз погоди 28 квітня: частина України святкуватиме Великдень, а частина - Різдво.