В Тернопільській області ввечері 28 квітня випав сніг з градом. Фото опубліковані на сторінці в Facebook депутата Львівської міської ради Ігоря Зінкевича. Знімки зроблені на трасі Тернопіль-Львів біля села Озерне.

На світлинах чоловік у руку взяв куряче яйце і декілька горошинок граду для того, щоб порівняти, яких розмірів випав град. І це вражаюче, адже горошини граду величезні.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"А в Миколаєві злива та гроза була. І трохи град", "То фото з Різдвяних свят?", "Цвіт фруктовий побило напевно", "Такі примхи природи, нажаль", "Знаю що град на Тернопільщині був", "А я в 17.00 виїхав із Золочева до Львова", – написали користувачі у коментарях.

Також у мережі з'явилося відео зливи з градом в Тернопільській області.

Варто нагадати, що напередодні Великодня погода у більшості областей України була майже літньою. А от 28 квітня погода значно зіпсувалась. Карпати припорошило снігом, а у Коростені, що у Житомирській області, випав град.

У мережі також опублікували відео із Коростеня. Із запису відеореєстратора видно, що град був таким сильним та рясним, що автівки на трасі навіть зупинились перечекати негоду.

Нагадаємо, весна, як справжня жінка, покаже характер: синоптики дали прогноз на тиждень.

На цьому тижні весна покаже істинно жіночий норов. Її характер різко зіпсується, після чого знову, як обіцяють синоптики, тепле сонечко таки засяє.

За наявними прогнозами, в Україні в понеділок і вівторок, 29-30 квітня, очікується хмарна погода з проясненнями, по всій країні пройдуть дощі.

Як повідомляв "Знай.uа", синоптики здивували прогнозом на весну: +30 в квітні і холоднеча в травні.

Також "Знай.uа" писав, що погода в Україні буде теплою і сонячною. Практично на всій території України не буде опадів, але в східних областях вночі можливий мокрий сніг.