Володимир Зеленський на шашликах в Туреччині
Володимир Зеленський на шашликах в Туреччині

Закушувати треба: Онищенко розвінчав фейк про "путінських" шашликах Зеленського

Оточення чинного президента України Петра Порошенка поширює про Володимира Зеленского, який отримав перемогу на виборах, фейкові новини, які активно розходяться у ЗМІ. Про це розповів депутат Верховної Ради і колишній поручитель по особливих справах президента Петра Порошенка Олександр Онищенко.

Нові тарифи, монетизація субсидій і зміна мобільного оператора: з 1 травня на українців чекає сюрприз

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

З травня українці почнуть платити за рахунками сусідів, а боржники отримають штрафи. Ціна газу злегка знизиться, а змінювати оператора відтепер можна буде, не втрачаючи старого номера. Починаючи з 1 травня українці повинні будуть платити за комунальні послуги за оновленими правилами.

Тисячам українців заборонили залишати країну

4780 громадян України не випустили за кордон у минулому році. Партнер юридичної компанії Пролігалс Роман Саєнко з цього приводу розповів: "найпоширеніша причина для обмеження виїзду — ухилення людини від виконання зобов'язань, покладених на нього судовим рішенням. До таких ситуацій належать борги з аліментів, податкові борги, прострочені кредити і т. д.".

повінь на Тернопільщині
повінь на Тернопільщині

Вода все зносила на своєму шляху: в мережі показали наслідки великодньої повені в Україні

На Великдень у деяких районах Тернопільської області пройшли зливи, що затопили двори, городи, вулиці, поля. Для місцевих жителів свято перетворилося на біду, а поливальний понеділок — на затоплений. Особливо постраждали від великої води жителі сіл Бережанського району.

Біля входу в посольство пролунали постріли

У понеділок, 29 квітня, у столиці Гаїті Порт-о-Пренсі відкрили стрілянину біля входу в посольство, при цьому всіх людей просять терміново знайти укриття. Повідомлення про подію з'явилося на сторінці в соціальній мережі Twitter консульського бюро Державного департаменту США. У повідомленні говориться, що стрілянина почалася біля заднього входу в посольство.