Російський актор Анатолій Пашинін, який воював на Донбасі проти окупантів Путіна з 2016 року, розповів, як йому зараз живеться в Україні.

Анатолій Пашинін

Відповідною інформацією він поділився у передачі "Рандеву" з Яніною Соколовою на 5 каналі.

Пашинін розповів, що в даний час перебивається випадковими заробітками, зокрема, розгрібає сміття перед будинками або працює вантажником.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Актор додав, що зараз переживає значні фінансові труднощі, пов'язані з відсутністю постійної роботи. Іноді йому вдається заробляти, працюючи двірником, прибиральником сміття або вантажником.

Звичайний заробіток Пашинина складає в середньому 500 гривень (близько 1,2 тис. рублів), щоправда він не пояснив, за тиждень або за місяць. При цьому колишній актор заявив, що навіть такі шанси заробити випадають рідко. Зазначається, що наприкінці інтерв'ю актор випросив у ведучої програми "ситої вечері".

Нагадаємо, російський актор Анатолій Пашинін, який воює на боці України в лавах Української добровольчої армії, заявив, що справжніх українців зараз можна перерахувати на пальцях. Решту населення він вважає байдужою масою, яка не має права відносити себе до народу.

Анатолій Пашинін

З такою жорсткою промовою він виступив, коментуючи подвиг всесвітньо відомого оперного співака Василя Сліпака, який покинув сцену заради боротьби за незалежність України від Росії і загинув на Донбасі. Своїми думками Пашинін поділився в інтерв'ю у програмі "KishkiNa".

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий російський актор Анатолій Пашинін, який з 2016 року воює на тимчасово окупованих територіях Донбасу проти російських бойовиків, розповів, чому колись прийняв саме таке рішення, на відміну від багатьох колег, що відвернулися від України.

Також Знай.ua писав про те, що у мережі з'явилися нові фотографії російського актора Анатолій Пашинін, який воює в рядах "Української добровольчої армії" на Донбасі.