Водій миколаївської маршрутки №53 завод "Океан" - Центральний проспект відмовив групі школярів у пільговому проїзді. Відомо, що інцидент стався в п'ятницю, 26 квітня. Тренер юних спортсменів розповів, що водій вигнав дітей разом з супроводжуючими з салону і додав, що їх "невигідно везти".

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

"Діти спортивного відділення Корабельного району хотіли проїхати за гроші по маршруту 53 для проходження медогляду, але водій відмовив і вигнав з маршрутного таксі ВЕ 3932 АА, посилаючись, що це група і треба замовляти окремо маршрутне таксі. Дітей було 8 осіб з супроводжуючим. Водій посилався на те, що йому треба годувати сім'ю, а проїзд дітей йому не вигідний, чим порушував договір про перевезення. Прославте цього водія-хапугу!", - написав тренер, зазначивши, що водій наступної маршрутки без збурень повіз дітей.

Маршрутка
Маршрутка

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що уряд України вже в 2019 році почне прибирати маршрутні таксі по всій країні. Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян. Чиновники мають намір цілеспрямовано прибрати маршрутки як клас у всіх великих містах України. Даний вид громадського транспорту замінять рейсові автобуси.

"Альтернативи великим автобусам у великих містах немає. Маршрутки повинні зникнути як клас - у Києві, в Дніпрі, у Харкові їх бути не може. Їх не може бути. Вони не мають права на життя. Причиною цього стало, напевно, безконтрольність та інші проблеми", - зазначає Омелян.

Нагадаємо, у Польщі таксист на повній швидкості протаранив українця.

Як повідомляв Знай.uа весняне загострення у Дніпрі: неадекват влаштував побоїще з нецензурщиною в маршрутці, відео.

Також Знай.uа писав, "зустрів би, обіср*вся": дуже дивний пасажир став зіркою мережі.