Помічника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова зняли з поста головного куратора так званих "ЛНР" і "ДНР". Про це написав російський журналіст Олександр Жучковський у своєму каналі в Telegram.

"Владислав Сурков пішов з українського напрямку та з посади головного куратора "Л/ДНР", - заявив інсайдер.

Владислав Сурков
Владислав Сурков

Крім того, Жучковський назвав можливу кандидатуру на посаду. За його словами, колишньому послу РФ в Білорусі Михайлу Бабичу не раз пропонували стати куратором квазіреспублік.

"Було б непогано сюди направити Бабича, якого сьогодні відкликали з посади посла в Білорусії. Кажуть, йому знову запропонують кураторство "Л/ДНР"", - пише журналіст.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що політолог Олексій Чеснаков, що входить у близьке коло помічника президента Росії Владислава Суркова, стверджує, у Зеленського немає підтримки в парламенті.

А без цієї підтримки у нього немає можливості вирішити проблеми українців. Однак, він підкреслює, що новий президент зіткнеться з проблемами, які викликані великим кредитом довіри.

"У першу чергу, вимога соціальної справедливості, розібратися з олігархами, вирішити питання з пенсіями і так далі. А хто ухвалює ці рішення? Президент? Ні. Кабмін? А хто його формує? Верховна Рада. Та ж сама історія. У людини немає важелів ні з соціально-економічних питань, не по політичним", – каже політолог, порівнюючи Зеленського з героєм серіалу "Слуга народу" Василем Голобородьком.

Нагадаємо, Коломойський розповів, чому Порошенко націоналізував ПриватБанк.

Раніше Знай.uа повідомляв, стало відомо, що голова парламенту Чечні Магомед Даудов оголосив кровну помсту і назвав ворогом чеченського блогера, що живе в Польщі, через його слів про Кадирова.

Також Знай.uа писав, у "бригаді-200" бойовиків з'явилося поповнення з числа путінських найманців. Про це повідомив в Facebook офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц".