Поліція оголосила нові підозри одному зі зловмисників, які планували вбивство кримінального авторитета.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що групу злочинців було затримано у районі села Іванковичі, проте пізніше одного із фігурантів справи було відпущено Святошинським райсудом столиці під заставу. Пізніше стало відомо, що силовики повторно затримали підозрюваного, проте чоловік вкотре опинився на волі.

поліція

"Сьогодні житель Львова на вимогу слідчого з'явився в Вишгородський відділ поліції, де йому оголосили про підозру у вчиненні злочину за ст. 257 Кримінального кодексу України. Чоловік обґрунтовано підозрюється в бандитизмі. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна", - йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції Київської області.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що депутат Верховної Ради, радник глави МВС Антон Геращенко розповів, що ця група була затримана поблизу будинку, де проживає тоді ще кандидат у президенти Володимир Зеленський із сім'ю.

Він відразу ж розповів, що кіллери переобладнали джип для стрільби з важкого великокаліберного кулемету ДШК з забійною дальністю понад 3 км. Свою жертву вони чекали в лісі неподалік від дороги до котеджного селища Перлина Італії.

Сегодня полицией в непосредственной близости от дома одного из кандидатов в Президенты Украины была задержана группа...

Geplaatst door Антон Геращенко op Maandag 15 april 2019

"Поліцією перевіряється інформація про те, чому ця група, озброєна великокаліберним кулеметом, перебувала саме в безпосередній близькості до котеджного селища, в якому проживає один із кандидатів у президенти", - написав Геращенко.

Нагадаємо, у колишній резиденції президента-втікача Віктора Януковича запланували провести масштабну, першу після Евромайдана, інвентаризацію.

Як повідомляв "Знай.ua", у Каліфорнії 19-річний хлопець прийшов до синагоги зі штурмовою гвинтівкою і відкрив стрілянину.

Також "Знай.ua" писав, що вдова убитого екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова Марія Максакова в суді під присягою заявила, що основна версія українських силовиків є хибною. Максакова наполягає - причиною розстрілу Вороненкова став майновий конфлікт.

Чому 25% українців відчувають себе обраними? Діагноз психолога Рихальське