У вівторок, 30 квітня, свій сотий ювілей відсвяткувала жителька с. Скала-Подільське, що на Тернопільщині на ім'я Дарія Гусар-Струк. На день народження українка, що мешкає в Канаді, отримала вкрай цікавий подарунок - привітання від самої королеви Великобританії Єлизавети II.

Відповідні фото опублікувала онука Дар'ї Борислава.

У листі королева написала кілька теплих слів, зазначивши, що українка прожила дуже цікаве життя і побажала їй по-особливому відзначити ювілей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто додати, що Дарія Гусар-Струк не найзвичайніша українка. Вона емігрувала з України під час Другої світової війни, оселилася у Канаді і змогла виховати по-справжньому видатних дітей. Її син Данило Гусар-Струк став відомим вченим-енциклопедистом української діаспори, літературознавцем, мовознавцем, культурологом. Дочка Наталка Гусар - відома канадська художниця.

Раніше повідомлялося, що королева Великобританії Єлизавета II має улюбленого сина, причому цей зовсім не спадкоємець престолу. Ця обставина призвела до серйозного розколу в родині.

Про це стало відомо завдяки документальному фільму "Королівська сім'я на війні".

Першим претендентом на престол і спадкоємцем корони є принц Чарльз. Однак він так і не став улюбленцем королеви.

У матеріалі сказано, що Єлизавета II більше полюбила принца Ендрю. Саме цей факт і став причиною багаторічного розладу у відносинах братів.

Принц Ендрю є третьою дитиною королеви Англії і принца Філіпа. Герцог Йоркський займає шосте місце у черзі на престол.

Нагадаємо, у королівській родині настав розлад. Принци Вільям і Гаррі помітно віддалилися один від одного. Деякі фанати вважають, що конфлікти між найближчими людьми почалися через Меган Маркл.

Раніше Знай.uа повідомляв, яке майбутнє чекає дитину Меган Маркл і принца Гаррі.

Також Знай.uа писав, буквально недавно з'явилися чутки про те, що дружина принца Гаррі Меган Маркл всерйоз задумалася про можливу заявку на пост президента Сполучених Штатів Америки.