Магнітні бурі приносять чимало дискомфорту метеозалежним українцям. У дні сонячної активности вони можуть помічати поганий настрій, погіршення самопочуття і навіть стрибки тиску. Дізнайтеся, яких сюрпризів очікувати від погоди в травні.

Перший тиждень

Найбільш небезпечним днем стане 5 травня. Українці можуть відчути слабкість, апатію, дратівливість, підвищену стомлюваність, нервозність, сильні мігрені і навіть помітити загострення хронічних захворювань.

Другий тиждень

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

В цей період з 11 по 17 травня треба бути акуратним і прислухатися до потреб свого організму. Буде спостерігатися загальне нездужання, проблеми з імунною, зорової, дихальної і серцево-судинною системами.

Третій тиждень

Негативний вплив на собі з 20 по 25 травня буде відчувати психоемоційна сфера. У цей час треба намагатися уникати стресів і більше відпочивати.

В кінці травня, а саме 28 числа очікується магнітний сплеск. Так, метеозависимые люди відзначать погіршення загального самопочуття. Особливо можуть постраждати діти і люди похилого віку.

Для того, щоб трохи допомогти собі пережити важкі дні і легше переносити магнітні бурі, потрібно строго дотримувати режим дня, не забувати про повноцінний відпочинок і намагатися більше часу проводити на свіжому повітрі.

Графік магнітних бур травень складено Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця. Наступний день з підвищеною активністю Сонця очікується 7 травня.

Нагадаємо, магнітні бурі вдарять по українцях.

Як повідомляв Знай. ua, українців масово косить смертельна хвороба.

Знай. ua писав, що у травні українців накриють магнітні бурі небувалої сили.