У мережі показали наочний приклад того, як підступні і небезпечні, можуть бути одеські підземелля.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що четверо молодих людей, серед яких була жінка вирушили в одеські катакомби. При цьому серед них не було професійного дігера, який вже проходив катакомби.

Відомо, що з 16 хвилин опублікованого, більше половини вони обговорюють, як раніше пиляли цей камінь, проте раптом зрозуміли, що вже не можуть знайти виходу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Після цього люди, які заблукали розпочали судомні пошуки виходу. При цьому їх не полишає паніка і клаустрофобія.

Але для мандрівників все закінчилося добре і вони зуміли вибратись з підземелля.

Варто нагадати, що активісти-екстремали з Кривого Рогу послужили на благо українській історії. Їм вдалося пробратися в покинутий купецький підвал в Нікополі і дістати ряд унікальних артефактів.

Взяти участь у пошуковій експедиції їх запросив Благодійний фонд "Нікополь туристичний". Спочатку активісти розкопали втрачене купецьке підземелля. Команді "Дангіон Кривий Ріг" в результаті пошукової експедиції вдалося спуститися в засипаний підвал і дістати звідти ряд артефактів.

Нагадаємо, автор "Аліси в Країні чудес" Льюїс Керрол був прав, коли припустив, що у кролячих норах можна знайти багато чого цікавого. І якщо Аліса з його казки потрапила в уявний світ, населений дивними антропоморфними істотами.

Як повідомляв "Знай.ua", у каталонській столиці археологам вдалося виявити початок лінії метро, яку проектували ще в 1928 році. Поїзд повинен був поєднувати станцію метро ліцею з фунікулером. Проте, відомо, що будівництво лінії так і не було завершено через фінансові проблеми. І в цьому році археологи виявили частину тунелю. Вхід в тунель був закритий у 1933 році після того, як мешканці сусідніх будинків виступили проти відкритих люків на вулиці.

Також "Знай.ua" писав, що у Мелітополі школярі замість того, щоб на уроках фізкультури займатися зміцненням здоров'я і гартуванням духу після уроків математики і мови продовжують покращувати нейронні зв'язки.

Виклик Зеленському: зламати систему кришування, Порошенко - монстр корупційних оборудок. Катеринчук