У Мелітополі школярі замість того, щоб на уроках фізкультури займатися зміцненням здоров'я і гартуванням духу після уроків математики і мови продовжують покращувати нейронні зв'язки. Дітям не залишили вибору, через непридатність приміщення спортзалу учні грають у шахи.

Відомо, що такі "різноманітні" уроки фізкультури проходять у школі №13 міста Мелітополя. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Так, за інформацією журналістів, в квітні минулого року там прорвало систему опалення і з тиго часу приміщення не експлуатується. Дивно, але про те, що спортзал потребує ремонту, не заявляли ані директор школи, ані депутати, один з яких – Олександр Стрельцов, який, до речі, працював тут вчителем.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Вперше про цю проблему стало відомо у минулу п'ятницю під час виїзної наради міської влади. Відвідавши школу, мер дав доручення негайно приступити до ремонту спортзалу.

Спортзал, розташований на першому поверсі школи, сьогодні нагадує катакомби. Підлогове покриття зірвано, ні батарей, так і щоб потрапити туди, доведеться постаратися. В приміщення ведуть вузькі сходи, подолати які вдається насилу. В адміністрації ЗОШ №13 кажуть, що спортзал не працює вже рік. Після того, як в приміщенні прорвало систему опалення, вести заняття там стало неможливо. Діти на уроках фізкультури, як виявилося, грають у шахи.

"В останній раз капітальний ремонт у спортзалі проводили у 80-х роках. Після цього, жодних робіт там не було. У квітні минулого року у нас прорвало систему опалення. Нам довелося знімати підлогове покриття, під яким ми побачили грибок. Природно пускати дітей у таке приміщення категорично не можна. Тому у весняний час фізкультуру проводимо на вулиці, а взимку – у класах або в актовому залі", - розповіла завгосп ЗОШ №13.

Нагадаємо, в українській школі постраждали більше 30 дітей.

Як повідомляв Знай.uа учителька влаштувала на уроці жорсткий махач відразу з двома школярками.

Знай.uа писав, школярам вбивають у голову пропаганду проти Зеленського.