На Донеччині трапився нетривіальний випадок із найманцем Путіна. Учасник незаконних військових формувань добровільно здався правоохоронцям у місті Бахмут і тепер дає свідчення. Про це стало відомо із інформації Бахмутського відділу поліції Донецької області.

"22-річний учасник НВФ приєднався до лав терористів у 2014 році, незважаючи на неповнолітній вік, однак через півроку втік. Сьогодні він добровільно дає свідчення незаконної діяльності інших "колег", - сказано в повідомленні.

У повідомленні зазначається, що на екс-найманця нахлинула хвиля каяття і таким чином він вирішив звільнитися від кримінальної відповідальності. Бойовик добровільно прийшов і здався оперативникам із управління Донецько-Луганського регіонального управління Державної прикордонної служби України і поліцейським.

"Після перевірки на відсутність тяжких злочинів проти мирного населення він може бути звільнений від покарання відповідно до ч. 6 ст. 260 Кримінального кодексу України", - наголошують у відділі.

У повідомленні також повідомили, що на початку антитерористичної операції 17-річний підліток не зміг встояти перед російською пропагандою і вирішив допомогти терористам будувати "російський світ". Через кілька місяців, коли українські військові звільняли північні міста Донецької області, злякався і залишився в рідному місті. Але згодом вирішив знову приєднатися до бойовиків.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

У Бахмутському відділі поліції надихнулись хвилею каяття одного із найманців і тепер нагадують, що звернутися в поліцію Донеччини з повідомленням про добровільну здачу учасники незаконних збройних формувань можуть за телефонами 095-09-46-121 або 102.

Нагадаємо, впоралися на відмінно: українські воїни відбили атаку ворога з повітря.

Як повідомляв портал Знай.ua, військові НАТО прибули в Україну. Ротація військових НАТО дозволила збільшити ефективність тренувань українських бійців

Також Знай.ua писав, українські десантники показали, чому не варто чужинцям лізти на нашу землю.