Якщо вірити пророцтву великої цивілізації майя, після декількох одночасних вивержень вулканів Земля може загинути. Найстрашніше, що це не просто слова, адже передбачення про швидкий кінець світу почали здійснюватися.
Народ майя вірив, що потужне силою і масштабне виверження трьох вулканів спровокує загибель верховного божества Кукулькан. У них воно відповідало за існування світобудови. А разом з ним загинуть і всі жителі планети Земля. Очевидно, сумний сценарій почав збуватися.

Мова йде про вулкани Йеллоустоун, Кілауеа - обидва знаходяться у США. До того ж скупчення вулканів під Антарктидою теж несуть страшну загрозу всьому живому. Останнім часом у цих трьох місцях була зафіксована значна сейсмологічна активність. Поруч з Йеллоустоун дослідники виявили розломи, яких раніше не було. Із Кілауеа систематично відбувається виверження. За словами сейсмологів, вулкани в Антарктиді можуть стати активними в будь-який момент.

Нещодавно дослідження вчених NASA довели, що саме виверження супервулканів загрожує загибелі всього людства.
Фахівці вважають, що у разі одночасного виверження декількох великих вулканів на Землі може настати якась подоба "ядерної зими". Пил і газ затулять сонце, що, в свою чергу, призведе до різкого похолодання. Наслідки виверження будуть нищівні для всього живого - загибель врожаю і масовий голод.
Варто зазначити, що згідно з однією з версій, саме в результаті вивержень загинули неандертальці, тепер черга хомо сапієнс, на жаль. Нинішній рівень технологічного розвитку людства не дозволяє запобігти подібний сценарій.
Нагадаємо, названо нову дату Апокаліпсису: Місяць і Нібіру об'єднаються, щоб знищити Землю.

Як повідомляв портал "Знай.uа" біблійне пророцтво про кінець світу збувається. "Війна Гога і Магога" завершиться апокаліпсисом, про це було відомо тисячі років тому.

Знай.uа писав: Земля - втрачений родич Нібіру, скоро відбудуться довгоочікувані обійми, які погублять все живе.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще