Популярний сайт пошуку турів Otpusk.com поділився цікавою статистикою – тільки за березень 2019 року було 1 700 000 пошукових запитів від туристів.

Куди їдуть українці?

Головним курортом в цьому році для українців залишається Єгипет - його вибрали 38,5%. На другому місці закріпила свої позиції Туреччина – 25,5%. Серед європейських країн жителі України віддають перевагу Грецію - проявили інтерес 4,5%, Болгарію – 3,8% та Кіпр – 3,5%. Арабські Емірати стали на один щабель з Іспанією і цікавили 2,8% туристів.

Скільки українці готові платити за відпочинок?

За 7-денний тур 64,3% українців готові заплатити не більше 30 тис. грн, 17,4% готові віддати до 40 тис. грн і ще 11% готові заплатити до 60 тис. грн. Більше цього готові заплатити всього 5%.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Вік туристів, які поїдуть у відпустку?

Молоді люди віком 25-34 роки (42,3%) виявилися найбільш активними у пошуках турів, за ними слідують 35-44-річні (34,6%) і 45-54-річні (11,9%). Студенти і пенсіонери, на жаль, у тури їздять найрідше (5,7 і 5,5 відповідно).

Нагадаємо, відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Цього разу знаменитість опублікувала миле фото з Туреччини, куди вирушила відпочивати на травневі та великодні свята.

Так, на фото, яке з'явилося на сторінці Тодоренко, вона позує на території популярного турецького готелю Spice Hotel & SPA. Для прогулянки з маленьким сином Регіна обрала вільне довге плаття в чорно-білу смужку, яке повністю приховує фігуру. Також на ній слінг для перенесення малюка, власне з малюком, а також брендова напоясная сумочка. На обличчі телезірки немає макіяжу, а її волосся зібране в розтріпаний пучок чи не на лобі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.