Укрзалізниця знову опинилася в епіцентрі скандалу. Потяг сполученням Херсон-Київ потрапив у злісні обговорення. Хвилю обурення підняла мешканка Херсона - Євгенія, яка на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook висловилася щодо поїзда.

Плацкартні вагони - це зло, яке необхідно знищити, аби зробити крок до цивілізації. Потяг Київ - Херсон. Квитків до...

Geplaatst door Eugenia Virlich op Donderdag 2 mei 2019

"Плацкартні вагони - це зло, яке треба знищити, щоб зробити крок до цивілізації. Поїзд Київ - Херсон. Квитків у купе не було вже дня за чотири, хоча за фактом третина вагону порожня. Зарядити мобільний в плацкарті неможливо: немає ніяких розеток. Перепитала у провідників - дійсно, найближча розетка - у вагоні-купе через два вагони. Вагон підкидає з боку в бік - він просто старий. Запах плацкарта, крізь який відчувається подих двох революцій, референдумів і може навіть сталінських репресій, вивести мабуть неможливо нічим - він стійкіший за корупцію в країні. Світло над полицями не передбачено - тільки загальне освітлення. І їсти небажано: не побачиш, що в тарілці. Ті, кому дісталася верхня полиця, взагалі напевно відчули весь жах українських реформ, там навіть важко лежати, а піднімаючи голову, неминуче впираєшся в третю полицю. Навіть думати про Європу в плацкартному вагоні можна тільки в тому випадку, якщо пишеш сценарій фільму про гетто."- написала дівчина.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

У коментарях відразу відгукнулися небайдужі українці:
"Коли проїдетесь в польській залізниці, полюбите Укрзалізницю", "Страшно, тому що не так давно верхня полиця падала на жінку. Винна жінка. А потім на депутата. Винна полиця.", "Ненавиджу поїзди", "Розетки є, але вони не працюють, та справа в тому, що і не будуть працювати, тому що напруги немає, того й світло такие, ніби вмирати повинен", "А ще страшніше т. н. ."Інтерсіті" Сидячі, брудні крісла", від яких тхне, як від унітазу, ноги подіти взагалі нікуди. Ці 7 годин до Києва - муки! А ось з Києва до Польщі(їхала в Вінницю), "інтерсіті",той, як в хорошому літаку. Поїзд український. Так що в ньому, інші українці їздять, ніж у Херсон?", Яка вартість, такі умови".

Нагадаємо, прикра історія спіткала відомого туроператора Join UP! Гучний скандал трапився із туристами, які зібралися на відпочинок до Туреччини. Їх рейс затримали на цілу добу.

Також Знай.ua писав, експрес в аеропорт “Бориспіль” їздить на буксирі. У експреса є власний двигун, але після двох поломок він їздить за локомотивом.