Увечері 4 травня в окупованому Севастополі відбулася репетиція військового параду, приуроченого до 9 травня. Про це повідомляє “Крым.Реалии”.

Повідомляється, що колону військової техніки очолювала бойова машина реактивної ствольної артилерії військових років, відома під неофіційною назвою “Катюша”, на реактивних снарядах якої було написано “За Сталіна! Від Катюші!” Далі йшов танк військових років Т-34 на синтетичних гусеницях, самохідна артилерійська установка і кілька десятків російських бойових машин, що знаходяться на озброєнні берегових військ російського Чорноморського флоту Росії.

Тренування, яке почалося о 18:00 за місцевим часом і тривало близько двох годин, проходило в центрі міста, парадні розрахунки і бойова техніка пройшли по вулиці Леніна і проспекту Нахімова. Тренування спостерігали кілька сотень туристів і місцевих жителів, які фотографували бронетехніку мобільними телефонами.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, поки росіяни відходять від георгіївських стрічок з свастиками, які почали продавати напередодні Дня Перемоги, їм запропонували нові оригінальні дизайнерські рішення до 9 травня, наприклад, "Пивний танк Перемоги", пише Сегодня.

Тематичне "бойове знаряддя" виявили в одному з супермаркетів міста Ноябрьск в Ямало-Ненецькому автономному окрузі (ЯНАО).

Як видно на фото, конструкція представляє з себе стенд, оформлений у вигляді мангалу з упаковками кетчупу навколо і піднятий на нього спорудою, схожим на радянську самохідну артилерійську установку.

До того ж "танк" прикрасили георгіївськими стрічками, червоними зірками і поставили на нього пивні банки.

Знімок був викладений в співтоваристві "Незалежний Ноябрьск" в соцмережі "ВКонтакте".

Нагадаємо, У США Boeing з сотнею пасажирів на борту звалився в річку

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Тюремний автобус протаранилтягач з танками

Також Знай.uа" писав про те, що У Росії автобус з українцями врізався у вантажівку, десятки потерпілих.