В порт Одеси зайшов корабель HMS Echo. Судно вже вдруге відвідує Україну в рамках співпраці між військово-морськими силами Великої Британії та України.

Про це повідомляє прес-служба посольства Британії в Україні соціальній мережі Twitter.

"Командувач корабля Метью Уоррен проводить зустріч з першим заступником командувача ВМС України віце-адміралом Андрієм Тарасовим", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Надалі заплановані спільні військові навчання українських суден спільно з кораблем Великобританії. Вони пройдуть у Чорному морі неподалік Одеси.

HMS Echo - це сучасне гідрографічне судно, призначене для проведення розвідувальних операцій на підтримку підводних човнів та десантних операцій. Корабель може надавати адаптовану інформацію практично в режимі реального часу.

Варто зазначити, що військово-морський аташе Даніель Халлет передав нову форму регбі-7 від Королівських ВМС для ВМС України.

"Після цього команди HMS Echo і українських ВМС зіграли в товариському матчі на міні-турнірі з регбі 🏈 Odessa Military Sevens Cup 🏆, на якому перемогли британці 💪🇬🇧🇺🇦", - додала прес-служба відомства.

Нагадаємо, що зіткнення двох гігантів обернулося справжньою трагедією для Європи: серед уламків знайшли поранених.

Як повідомляв "Знай.ua", НАТО стане кісткою у горлі Путіна: Україну охоронятимуть на суші, воді та у повітрі - жодних шансів ворогу.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що корабель Путіна протаранив міст: такої ганьби світ ще не бачив.